Skocz do zawartości

Google +1 a pozycja

NtC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

czym ten system różni się od wielu innych systemów działających w sieci?

Ładna grafika i mniejsze możliwości to jakiś atut...?

dlaczego za dwa polubienia kogoś dostaje się tylko jednego like-a? ratio 5/10 - to trochę sroga prowizja - rozumiem, że chcecie pozniej sprzedawac like-i i plusy i zbieracie punkty ale brakuje mi jasnego przekazu czym ten system się różni od innych podobnych działających na świecie i w kraju.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=130936

Cechy odróżniające FacePlus.PL od innych:

- Nie korkuje się.

- Ma przelewy.

- Poradnik SEO Facebook.

- Tematyczność.

- Anonimowość wymiany kliknięć.

- Program Partnerski.

- Brak ujemnych kliknięć.

- Mechanizmy przeciw detekcji.

- Rozbudowane przydzielanie punktów.

- Systemy powiadomień.

- Statystyki.

Pozdrawiam, J.

no teraz już lepiej :)

po prostu nie zauważyłem temtego tematu i myślałem, że cała dyskusja odbywa się w tym temacie a tu informacji na temat systemu jak na lekarstwo:)

pozdrawiam

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Potwierdzam a i dodatkowo byłem w 2 systemach już (jeden polski drugi zagraniczny - znalazłem je na tym forum) no i tam było jakby znacznie mniej użytkowników - mało kliknięć pomimo, że ja klikałem jak baran :)

dlaczego za dwa polubienia kogoś dostaje się tylko jednego like-a? ratio 5/10 - to trochę sroga prowizja - rozumiem, że chcecie pozniej sprzedawac like-i i plusy i zbieracie punkty ale brakuje mi jasnego przekazu czym ten system się różni od innych podobnych działających na świecie i w kraju.

Oczywiście, i Ty i ja chcemy konsumować i sprzedawać like i plusy (zwłaszcza że są srogie ceny na rynku), ale zauważ że JUŻ KLIKNIĘTYCH kliknięć się nie da sprzedać, więc (w moim wypadku) na nic się nie przyda "zbieranie" punktów. Po prostu wydajność systemu to to co "będzie", a nie to co "było". Zupełnie w przeciwieństwie do SWL-i, gdzie raz podpięta strona działa później. Tutaj jest odwrotnie.

Już Ci wytłumaczę po co jest takie ratio na poziomie 5/10 (realnie 6/10, bo za każde kliknięcie poleconego z PP jest 1 pkt). Mnie na nic te kliknięcia nie są potrzebne, te z "zysku ratio" idą w strony które mnie zupełnie nie obchodzą, nie mam takich potrzeb (gdzieś tam nabiłem trickiem coś koło 1000 plusów - już teraz jest 1700, wieczorem będzie koło 2000 - da się to zrobić lekko, łatwo i przyjemnie, tylko potrzeba punktów). Mogę jednym kliknięciem zmienić ratio na 9/10 (realnie 10/10), ale wtedy kolejka stron do klikania się skończy i system padnie jak co najmniej kilka innych, bo nikt nie będzie się logował tylko po to, żeby klikąć 1 stronę i zdobyć te 10 punktów.

Pozwoliłem sobie na też tylko dlatego, że Was to klikanie nic nie kosztuje. Nie musicie kupować domen jak do SWL, instalować odkryptowania, kupować hostingu, itp. i płacić za to wszystko comiesięcznych faktur. To tylko 3 minuty kilkania. Nikomu to nie zrobi różnicy, czy na ten sam efekt będą 2 minuty, czy 4, jak samo oderwanie się od innych czynności i zalogowanie się, zajmuje minutę. :-)

@goral88, HaZe - dzięki, bardzo się cieszę że się podoba. :)

Pozdrawiam, J.

Nadmiar plusów dla stron ze słabą oglądalnością kończy się wyzerowaniem plus jeden .

Moim zdaniem jeśli masz 1000 odwiedzin na dzień do maks 10 plusów na dzień.

Wsadziłem do tweersa stronę głowną i kilka podstron ,było tyle plusów że mi wyzerowali .wzrost o 5tys% he.Teraz testuje metodę codziennie zmieniam podstronę do plusowania ,efekt pewnie poznam na koniec miesiąca.

pytanie do jeza

w webmasterstools i w google plus mam - intermax@gmail.com

na faceplus rejestruję się pod mailem- intermax1@gmail.com - moje nowe konto google plus

a do klikania jeszcze inny mail np intermax2@gmail i to jeszcze inne konto google plus ?

oraz czy można ustawić limit plusów na dzien dla strony,bardzo by sie to przydało ?

Jest mi bardzo miło to słyszeć, witaj na pokładzie. :-)

Odnośnie adresów - mając doświadczenia z przeszłości (większość Użytkowników po prostu jeszcze wtedy z nami nie było), nie należy publicznie chwalić się żadnymi swoimi stronami, ani adresami (w tym e-mail) - stąd zawsze o tym staram się Wam przypominać. :-)

Pozdrawiam, J.

Samo google+ to ne pozycjonuje, ale z drugiej strony tworząc swój profil można tam dać linki itp. Profil jest juzwidoczny przez wyszukiwarkę google i tym samym indeksuje ona również opis osoby wraz z linkami :). Na razie ciężko mi ocenić ile to daje, ale pewnie coś w tym jest :)

informacje ze świata SEO: dawidnawrocki.pl

dawidsk - To jest oficjalne stanowisko wyszukiwarki, podobnie jak np. to, że linki z SWL nic nie dają. Do jakiego stopnia oficjalne stanowisko jest podyktowane warunkami finansowymi (wolą sami sprzedać +1 jak Facebook sprzedaje fanów /Facebook Ads/, niż żeby ktoś to zrobił za nich), a do jakiego realiami, sami widzicie od dawna.

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności