Skocz do zawartości

Google +1 a pozycja

NtC

Rekomendowane odpowiedzi

Mam podobnie, znaczy też założyłem nowe konto na twarzoksiążce (moje normalne konto służy do kontaktu z klientami, raz że muszę mieć pełną kontrolę nad lajkami i tym co polecam, a dwa że blokada konta jest ostatnią rzeczą której bym chciał) i od trzech dni mam napis "konto email będzie wkrótce dostępne" i tyle. Wie ktoś może ile będę musiał czekać?

Fajna strona o capoeira

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Było na stronie trzeciej o zakładaniu maila facebookowego:

Nie mam konta email@faceboom.com, jak je założyć?

Konto mailowe @facebook.com otrzymasz za darmo do swojego profilu Facebook. W tym celu wykonaj następujące kroki:

- Wejdź na www.facebook.com i zaloguj się na swój profil

- Przejdź do "Edytuj mój profil" (lewy górny róg, obok zdjęcia)

- Przejdź do "Informacje kontaktowe" (lewa kolumna)

- Przejdź do "Dodaj / usuń adresy e-mail" (obok "Adres e-mail")

- Kliknij: Aktywuj adres e-mail na Facebooku

- Wybierz swój login@facebook.com i kliknij "dalej"

- Możesz pominąć powiadomienie sms

Panowie, właśnie piszę długiego helpa, wszystko Wam bardzo dokładnie objaśnię.

Wystąpił właśnie ten problem, o którym pisałem w sondzie tuż przed startem systemu. Dla nowo założonych kont Facebook czas na przydzielenie maila @facebook.com może wynieść ok. 1-2 tygodnie OD MOMENTU złożenia dyspozycji przydzielenia e-maila @facebook.com. Po ok. 1-2 tygodniach taką dyspozycję trzeba powtórzyć (aż do skutku - np. logować się co tydzień i sprawdzać, czy już się da). Musicie uzbroić się w cierpliwość, lub wykorzystać stare konta.

Każdemu z Was - niezależnie od wybranej opcji - polecam stworzenie wielu kont i poczekanie, aż się "zestarzeją".

Pozdrawiam, J.

jak w rosyjskich dekoderach recaptcha (wpisz captchę, a dziewczyna zdejmie kolejne elementy ubrania)

Tom jest niezłe.

:D

Przemyślałem to, nie będzie takiej opcji, bo zaraz polecą bany. Zamiast robić długie, naturalne odstępy, taki Rzeźniczek będzie siedział, klikał jak najęty, ślinił się i myślał: "no szybciej, mała, zdejmuj ten cho****y stanik!" :)

Pozdrawiam, J.

Zainteresowanie serwisem społecznościowym Google w ostatnich miesiącach [źródło: Google :D]

Czy w obliczu tego przycisk +1 może mieć w przyszłości duży wpływ na pozycję stron w wynikach wyszukiwania? Jeśli nawet, to chyba tylko serwisów dla Geeków. Ostatnio wypytywałem się moich "normalnych" znajomych co sądzą o społecznościowe Google i czy wciskają +1. Większość nie miała pojęcia o czym mówię. Ci co mieli, nie czuli potrzeby przesiadania się na G+ i tym bardziej wciskania jakiś tam plusików. 90% plusów wcisnęli pewnie do tej pory pozycjonerzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności