Skocz do zawartości

Prośba o ponowne rozpatrzenie / Witryna narusza wskazówki

biurko

Rekomendowane odpowiedzi

sama strona jest ok - wordpress.

Może Google nie cierpi poliglotów takich jak energy 2000 znających świetnie język japoński a mimo wszystko piszących po angielsku w celu promocji piękna polskiej strony? :D

tutaj masz przykład - to był pierwszy link jaki sprawdziłem - zakładam, ze masz tego więcej :D

https://blog.omase.com/archives/2004/08/02_post_210.html

nie twierdzę, że to jest przyczyną - ale sposób linkowania raczej nie jest zgodny z wytycznymi G.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Nie zgłasza się do rozpatrzenia stron bez treści. Blog z kilkoma wpisami nie jest stroną, która przekona pracownika Google do puszczenia bana.

Odkopałeś starą domenę gdzie też był kiedyś jakiś "download mp3" ale jakoś poza kilkoma opisami piosenek nie ma nic. Z taką treścią nie masz co zgłaszać wniosków, tym bardziej jeżeli ma to być tylko zaplecze dla innych Twoich stron.

:)

Ja pewien seokatalog jaki komuś sprzedałem, zgłaszałem 3 razy i za każdym razem informowali, że sorki.... Zwróciłem kasę gościowi.... i Poprawiłem treść - dużo nowych, ciekawych wpisów i dziś dostałem taki mail :

Otrzymaliśmy od właściciela witryny prośbę o ponowne rozpatrzenie zgodności witryny https://xxxx ze wskazówkami Google dla webmasterów. Zespół ds. spamu na stronach podjął wcześniej ręczną interwencję w związku z Twoją witryną, ponieważ naszym zdaniem była ona niezgodna ze wskazówkami jakościowymi. Po sprawdzeniu Twojego żądania ponownego rozpatrzenia zgłoszenia cofnęliśmy te ręczne zmiany.

I tym samym zdobyłem dla siebie fajny seokatalog :)

TREŚĆ - dodaj treść.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności