Skocz do zawartości

nie mogę zalogować się na konto google adwords

bombell

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Nie wiem co się dzieje ale od kilku dni nie mogę się zalogować na konto AdWords, jest napisane.

"Ta usługa jest niedostępna

Usługa Google AdWords jest niedostępna w domenie tutaj_nazwa_domeny.net. Więcej informacji na temat produktów Google, których można używać z kontem rafal.morawski@rafsoft.net.

Czy ten produkt był przez Ciebie używany na innym koncie Google? Wyloguj się z bieżącego konta Google, a następnie zaloguj się na żądane konto. "

login i hasło wpisuje na 100% poprawnie. Czy ktoś wie jak to naprawić?

dzięki za każdą pomoc

Spróbuj zmienić przeglądarkę przez, którą się logujesz.

Druga sprawa to czy kiedyś już logowałeś się na te dane do adwords?

Podam Ci maila do adwords byś mógł napisać do nich w tej sprawie. Dobrze by było, gdybyś znał numer id klienta tego konta - w mailach potwierdzających założenie konta powinieneś mieć - prędzej zlokalizują i zweryfikują poprawność danych.

adwords-pl@google.com

tak logowałem się wcześniej tym loginem i hasłem od zawsze. Jak wpisuje złe dane to jest info że złe hasło "Wprowadzono nieprawidłową nazwę użytkownika lub hasło.", także przechodzi dalej ale piszę że usługa niedostępna w tej domenie.

Skorzystaj z maila, który Ci podesłałem i opisz dokładnie problem supportowi google.

Znajdź numer id klienta - podaj adres email jakim logujesz się do konta adwords...

Możesz również spróbować przypomnienia hasła - podczas logowania masz taką możliwość.

Sprawdziłeś na innych przeglądarkach?? Jeśli usiłujesz zalogować się przez firefoxa to spróbuj chrome`a bądź explorera i na odwrót...

Dosyć szybko ostatnio odpowiadają, ale jest to uwarunkowane od sumy zgłoszeń.

Nawet jakby jakieś zmiany miały miejsce to nie powinny mieć wpływu na logowanie się.

Jakiś czas temu był problem z logowaniem do kont i to może jakaś pozostałość.

chyba że ktoś przejął Ci konto i reklamuje swoje zabawki - sprawdź i zablokuj karte kredytową.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zgred ciekawe podejście, ale faktycznie jest to możliwe.

Czy miałeś taki przypadek, bądź wiesz o jakimś tego rodzaju?

Pytam bo zastanawiam się jak google w takiej sytuacji reaguje / powinno zareagować.

od dawna dostaje mejle fajkowe z niby google a domena co.cc i do przejęciea hasła gotowa.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności