Skocz do zawartości

Update linków...

nowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ehh, trudno :yahoo: Mam jeszcze pytanko, dlaczego G. zaindeksowało mój link na tak niewielu stronach? W G. mam coś koło 600 stron wpisując polecenie link:, za to w msn mam prawie 5 000. Dlaczego taka różnica?

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Ehh, trudno :yahoo: Mam jeszcze pytanko, dlaczego G. zaindeksowało mój link na tak niewielu stronach? W G. mam coś koło 600 stron wpisując polecenie link:, za to w msn mam prawie 5 000. Dlaczego taka różnica?

U mnie tez roznica jest znaczna, widocznie maja inny algorytm naliczania linkow, zabawne jest to, ze site w msnie dla stron, na ktorych mam linki jest znaaacznie slabszy od googlowego, a linkow mam jednak wiecej.

msm indeksuje na bierząco.

Wiem, ale przecież dzisiejszy update BPL jest także bierzący, więc wyniki powinny być zbliżone. Szkoda, że tylko powinny :yahoo:

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

GTA V na PC

G: nie podaje na bieżąco BL - update dotyczy linków zaindexowanych z danego okresu.

Z jakiego ? Pytaj G:

Np: dzisiejszy BL - pokazał linki dla mojej domeny na stronach które

nie mają linków od 2-ch tygodni.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Wydaje się że google po prostu pokazuje część linków i czas gra tu umiarkowaną rolę, z obserwacji wynika że linki z danej domeny albo podobnych stron / podstron obcina - przynajmniej przy poleceniu link. Pokazywanych jest od 5% do 30% linków - ale pewnie wszystko zależy jak one są rożnorodne itd.

Przecież Google pokazuje jedynie próbke zaindeksowanych linków, nigdy całość !

Pozdrawiam

Rozumiem, ale w takim razie czemu się wszyscy radują z tego update'u, jeśli są tu i tak niepełne wyniki :D

[

GTA V na PC

A ja wracam z zaświatów chyba! :)

Strona www.lingerie-wholesale.biz pod fraza wholesale lingerie jeszcze jest w kosmosie ale pod allinanchor ponad polowa DC pokazuje ja na ~34 pozycji co w stosunku dpo pozycji 300 i dalszych jest niezlym wynikiem ;-) Bede teraz badal co dzieje sie z nia dalej.

Pozdro

Jaro

Bielizna damska, jak również sklep turystyczny to moje ulubione strony ;)

Hurtownia bielizny Matterhorn.pl - pierwszy i jedyny w Polsce Dropshipping bielizny dla sklepów internetowych i butików.

allinanchor niekoniecznie mówi prawdę, a w sumie dowiodłem tu kiedyś że pokazuje pierdoły (nie chce mi się szukać, ale chodziło o to że pokazywał w wynikach stronę której nie linkowałem anchorem podanym w zapytaniu)

co do goole.pl to faktycznie czesze ładnie, ja na swoich stronach zauważyłem pozytywne zmiany

natomiast mam problem z google.ru - tutaj jakieś kwasy na moich stronach, dlatego pytam:

śledzi ktoś z was google.ru? u mnie wywaliło z indexu ok. 1000 podstron a kesz zmienia się praktycznie codziennie pokazując mniej lub bardziej abstrakcyjne daty

{ Sprzedam ten link}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności