Skocz do zawartości

Update linków...

nowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

allinanchor niekoniecznie mówi prawdę, a w sumie dowiodłem tu kiedyś że pokazuje pierdoły (nie chce mi się szukać, ale chodziło o to że pokazywał w wynikach stronę której nie linkowałem anchorem podanym w zapytaniu)

Tak, ale do tej pory pod allinanchor bylem w kosmosie wiec licze na reakcje lancuchowa ;-) Skoro podniosl sie wynik dla allinanchor to byc moze w koncu wyjde z filtra.

Bielizna damska, jak również sklep turystyczny to moje ulubione strony ;)

Hurtownia bielizny Matterhorn.pl - pierwszy i jedyny w Polsce Dropshipping bielizny dla sklepów internetowych i butików.

A u mnie znowu kielnia mimo zaindeksowanych przez MSN czy Yahoo w ostatnich dwóch miesiacach około 5000 linków to Google nei rozpoznało zadnego??? Dziwne... Ale cóż może jak sie nei spi od 60 godzin to i google jeszcze śpi... zobacyzmy poczekamy moze dostane an Gwiazdkę....

Edyta, parę skund póxniej: heheheh

zanim cos napisze powinienem sie zdrzemnac faktycznie update linków o około 30 % na wszystkich waznych dla mnei dmenach :) A PR nie sprawdzam juz od dawna...

Ja widzę mieszane wyniki tz: z przed i ostatniego update PR.

Wnioskuję z tego że ostatnio nowa domena otrzymała PR=4.

A obecnie DC wskazują mieszane wyniki, czyli część wskazuje PR=4 pozostałe PR=0

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Witam

Na stronie www.iwebtool.com jest możliwość sprawdzenia PR a także przewidywanego PR. Chciałbym zapytać czy ta strona to wiarygodne źródło jeśli chodzi o ten przyszły PR?

https://www.iwebtool.com/pagerank_prediction

Po kliknieciu na check wyświetla się coś takiego:

Rank_1:1:5 Rank_1:1:4 Rank_1:1:4 Rank_1:1:2 Rank_1:1:1 Rank_1:1:4 Rank_1:1:2 Rank_1:1:4 Rank_1:1:2 Rank_1:1:6 Rank_1:1:4 Rank_1:1:1 Rank_1:1:1 Rank_1:1:2 Rank_1:1:3

O co w tym chodzi? Co to jest?

Kurde wegług narzędzia na mypagerank.net pokazuje mi wzrost PR tylko kiedy będzie to na wszystkich DC i kiedy w ogóle skączy sie update

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Co do tych zmian PR to czy komus wg tych wskazan zwiekszyl sie PR ?? bo mi wszedzie spada ;p

mnie na jednej stronie przepowiedział spadek, a realnie nastąpił wzrost

inne strony przewidział bezbłędnie .. tzn. bez zmian :D

ja bym sobie odpuścił to trochę jak wróżenie z fusów ...

{ Sprzedam ten link}

Dla jednej z nowych stron pokazuje mi tylko linki z tego forum. :hello: Choć nim wstawiłem w stopkę strona była już w katalogach, jako pierwszy był webwweb a mimo to narzedzia nie pokazują innych linkow w G tylko z tego forum. Czekam więc na wieksze googlosławieństwo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności