Skocz do zawartości

12 katalogów OmniADW

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Zostałeś wykryty jako Robot spamujący!

hehe, nieźle :)

Na żadnym z tych katalogów nie mogę założyć konta gdyż dostaję powyższą informację.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

@gielo - możesz mieć problemy z dodaniem do OmniADW ze względu na mocne filtry jakie tam są aktywne (system anty spamowy) - tu wiele niestety nie mogę zrobić

Mam potwierdzenie że już na wszystkich katalogach jest naniesiona poprawka tak więc powinny ładnie działać wraz z dodawaniem wpisów

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@Kojotek

Za mocny filtr antyspamowy. Dodałem opis mojej agencji reklamowej z jednym linkiem wewnątrz tekstu. Tekst unikalny i dosyć długi - niestety uznał za spam. Będzie ciężko rozreklamować katalogi na tym skrypcie przy takich zabezpieczeniach.

Aha jeszcze jedno. Poza tym postaw się w sytuacji zwykłych dodawaczy firm, którzy powielają setki takich samych opisów. JA tego nie widze...

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Kojotek, ja nawet nie próbowałem nic dodawać. Ta informacja pokazuje mi się po wejściu na podstronę zarejestruj. Nawet konta założyć nie mogę.

zrzut.jpeg

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

To nie tak że te zabezpieczenia są zaszyte w kodzie i koniec... Wszystkie zabezpieczenia można wyłączyć w panelu admina więc to zależy od właściciela katalogu/serwisu które sobie włączy. Tutaj w gestii Piotrka leży to czy wyłączy część zabezpieczeń.

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

OK - zniosę część zabezpieczeń - czyli jak ładnie się okazało OmniADW z automatu ładnie tępi wszystkich .....

Tutaj mamy auto akceptację więc trochę musimy zadbać o blokowanie spamerów :) - jeśli używasz swojego kompa / IP do spamowania np SB , xR można sobie w sumie od razu odpuścić tą grupę stron

Gielo - już powinieneś móc wejść chyba że warunek wyżej :)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności