Skocz do zawartości

Najbardziej skuteczne firma w Polsce ?

opawel87

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważ, że gdyby każdy opublikował największych klientów pewnie mielibyśmy same gwiazdy na nieboskłonie pozycjonerskim :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Masz racje cos jest w moim pytaniu z pytania o najlepszy samochod. Zadalem je w sposob bardzo ogolny.

Moze sie troche sprecyzuje. Chodzi mi o firme, ktora wyprzedza wszystkie inne o krok, firma na ktorej te slabsze firmy sie wzoruja, firma ktora wprowadza nowinki w swojej pracy o ktorych nikt jeszcze nie slyszal, firma ktora ma renome dobrej firmy nie tylko wsrod klientow ale rowniez wsrod konkurencji. Co do tego ostatniego czy jest to mozliwe w Polsce gdzie wiekszosc osob zazdrosci innym sukcesu ?

Przepraszam, nie ma w tym nic złej woli, ale dalej brniesz donikąd. Na kim się wzorować? A kto wyprzedza o krok? Tzn. pewnie tak może być, ale nikt , kto prawdopodobnie wyprzedza o krok nie poda do wiedzy publicznej tych metod, które powodują, że jest taki super i nowatorski. Bo jak to odsłoni, to już to nie jest takie super i odkrywczy. Na kimś się więc wzorować? Jeśli jakaś firma ma swój własny, nowatorski soft, to nie po to, by się dzielić, chyba, że chce na nim zarabiać, a niekoniecznie na usługach seo. Wiedzę o nowych trendach w seo trzeba znajdować często między wierszami. :D

I może się mylę, ale cały wic nie polega na odkrywaniu super metod, ale na cierpliwej i żmudnej pracy, w tym w przygotowaniu sobie narzędzi i zaplecza. No i wiedzy. Wiedzy, którą trzeba ciągle zdobywać i rozwijać. Super nowinki, to tylko epizody pośród pracy, pracy i jeszcze raz pracy, no i może kasy na odpowiednie inwestycje.

Jeśli już, to raczej można szukać osób, np. na tym forum, których opinia i wypowiedzi są użyteczne, sensowne i inspirujące.

Spokojnie wrócimy - jak zawsze poszła duża ilosc spam raportów.

to może najwyższy czas zagrać tak, by te "spam raporty" nie miały żadnych podstaw? Jeśli SEO traktujemy jako poważny proces (a nie zabawę w "skoczka") to taka huśtawka nie buduje wiarygodnego wizerunku.

Spokojnie wrócimy - jak zawsze poszła duża ilosc spam raportów.

to może najwyższy czas zagrać tak, by te "spam raporty" nie miały żadnych podstaw? Jeśli SEO traktujemy jako poważny proces (a nie zabawę w "skoczka") to taka huśtawka nie buduje wiarygodnego wizerunku.

Przykro mi ale nie będziesz dyktował mi strategi pozycjonowania własnych serwisów. Przeanalizuj ile 301 jest w tej chwili w topie i wtedy możemy podyskutować.

Ja najbardziej skuteczną firmę w Polsce bym tak szukał:

https://www.google.pl/search?source=ig&...33l1257l0.6.2l8

Mam dokładnie takie samo zdanie i lekko się uśmiecham czytając kolejny raz posty osób, które piszą że top1 na pozycjonowanie nie jest miarodajne i niektórym na tym nie zależy :) Litości... wszyscy, którzy zajmują się zawodowo pozycjonowaniem powinni zadbać o pozycję swojej strony, pomijam zysk z takiej operacji (dużo czasu/pieniędzy, a może za mało zysków/klientów/zapytań), nawet dla własnej satysfakcji. Po prostu, albo nie macie wiedzy, czasu, pieniędzy, albo wiary w siebie... Trochę więcej szacunku dla tych, którzy potrafią to osiągnąć...

Zawodowo nie jestem w żaden sposób związany z pozycjonowaniem, to jedynie takie hobby od kilku lat, które pozwala mi z dystansem czytać m.in to forum i wyciągać wnioski; nie znam też osobiście nikogo kto bywa w topie na pozycjonowanie- przedstawiłem tylko moje zdanie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności