Skocz do zawartości

Najbardziej skuteczne firma w Polsce ?

opawel87

Rekomendowane odpowiedzi

Wpisz interesującą cię fraze w google i znajdź osoby które pozycjonowały te strony.Będziesz miał najlepszą firmę na interesująca cię fraze :)

Kiedys myślałem aby też znaleśc tych najlepszych a nastepnie szukac klientów za granica podac im cenę tamtejszą a zlecić Polakom i jako pośrednik niezły zysk zgarnąć :wacko: .Bo wiadomo że ludzie z tej branzy znają bardzo dobrze choćby angielski .

sytuacja jak z cenami hostingu tu a tam.

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
.me się łatwiej pozycjonuje? czy co?

coraz trudniej a po pewnym czasie bedzie to niemozliwe bo zabraknie domen generycznych ...

Ja najbardziej skuteczną firmę w Polsce bym tak szukał:

https://www.google.pl/search?source=ig&...33l1257l0.6.2l8

a to ja napiszę, że najlepsza firma SEO , którą jako jedyną mógłbym polecić z czystym sumieniem jest poza pierwszą setką i śmiało mogę stwierdzić, że w sumie chyba trzyma w topie najmocniej obsadzone frazy (tak jakby zebrać ze 4ch najlepszych tuzów z forum z dokonaniami to też maja mniejsze dokonania) , firma ta optymalizowała naprawdę duże serwisy (chyba nie ma w polskim necie nikogo kto nie był gościem tych serwisów) ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a to ja napiszę, że najlepsza firma SEO , którą jako jedyną mógłbym polecić z czystym sumieniem jest poza pierwszą setką i śmiało mogę stwierdzić, że w sumie chyba trzyma w topie najmocniej obsadzone frazy (tak jakby zebrać ze 4ch najlepszych tuzów z forum z dokonaniami to też maja mniejsze dokonania) , firma ta optymalizowała naprawdę duże serwisy (chyba nie ma w polskim necie nikogo kto nie był gościem tych serwisów) ...

Czy mozesz zdradzic nazwe tej firmy ?

Czy mozesz zdradzic nazwe tej firmy ?

Jeżeli dysponujesz budżetem powyżej 5 K/ miesięcznie plus premie za osiągniete pozycje to mogę natomiast informacji o klientach nie udzielę (możliwe, że dostaniesz je po podpisaniu umowy NDA z wysokimi karami finansowymi)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jeżeli dysponujesz budżetem powyżej 5 K/ miesięcznie plus premie za osiągniete pozycje to mogę natomiast informacji o klientach nie udzielę (możliwe, że dostaniesz je po podpisaniu umowy NDA z wysokimi karami finansowymi)

Na poczatek mam 3k/m na jedna strone, jezeli firma sie sprawdzi dojda dwie kolejne w tej samej tematyce pod innymi domenami.

Ich klienci az tak mnie nie interesuja co sama nazwa firmy i to jak podchodza do klienta. Mam tu na mysli wspolne dozenie do celu wraz z klientem(w tym przypadku objecie pozycji lidera w danej branzy z kilkoma witrynami). Na taka pomoc moim zdaniem powinno sie skladac nie tylko pozycjonowanie samo w sobie ale rowniez skrupulatna optymalizacja i wprowadzanie ciaglych zmian ulepszajacych witryne pod katem wizerunku, uzetecznosci i przedewszystkim przynoszenia dochodow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności