Skocz do zawartości

4Pay.pl - Darmowe Aukcje Internetowe

Serdeczny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was serdecznie...

Wiem że już jest tego dużo ale miałem plan tworząc to aby było coś odmiennego rozbudowywać i dać alternatywe bezpieczeństwa wraz z darmowymi aukcjami

OPIS:

4Pay.pl - Darmowe Aukcje Internetowe, to świetna alternatywa dla firm i osób prywatnych, którzy nie chcą płacić prowizji za pośrednictwo wystawiania swoich przedmiotów a przy tym nie tracąc na bezpieczeństwie swoich tranzakcji.

Strona którą można obejżeć to Darmowe Aukcje Internetowe

Facebook - Darmowe Aukcje Internetowe 4Pay

Będę bardzo wdzięczny gdy klikniesz "LUBIE TO" Dziękuję i odwdzięczę się !!

Twitter - Darmowe Aukcje Internetowe 4Pay

Blip - Darmowe Aukcje Internetowe 4Pay

Google+ - Darmowe Aukcje Internetowe 4Pay

Za każde LUBIE TO na facebook odwdzięczę się tym samym :)

Proszę o łagodne potraktowanie tej strony ponieważ cały czas ją rozbudowuje.... chce udowodnić sobie i innym że da się zrobić coś bez znacznej kwoty na koncie !!

Chętnie również podejmę współprace i każdą pomoc uwagi i sugestie mile widziane.

Pozdrawiam Was serdecznie mam nadzieje że potraktujecie mnie ulgowo co do tego !

dokładnie logo mizerne, popracuj bardziej nad SEO by strona np łapała jakiś site :)

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Nie jest źle, wzorowanie się na szablonie Allegro jest dobrym pomysłem :D

Wydaje mi się tylko, że warto by ikonki społecznościowe przesunąć nieco na bok, a linki typu "strona główna" oraz "zaloguj się" ujednolicić w tymże sensie, by były one w jednym wierszu.

gdzieś zaginęła...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności