Skocz do zawartości

Katalog stron All In One Place

kmike

Rekomendowane odpowiedzi

W końcu pokonałem swoje skąpstwo i zamówiłem licencje generała, poświęciłem kilka godzin na nowy szablon i kilka dyszek na linki by stworzyć coś takiego www.aiop.pl :) Pierwszy poważny katalog, stąd prośba o wytknięcie wszystkiego co można zmienić by katalog był jeszcze lepszy.

Wpis zwykły - darmowy bez limitu PR

Wpis wyróżniony - link zwrotny

Minimalnie 200znaków - od 300 można dodać 1 link

Unikalny opis - nieunikalne będą karane blokadą na domenę

https://www.aiop.pl/

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

U mnie (przeglądarka Firefox) katalog wygląda tak:

katalogd.png

Potwierdzam w FF coś jest nie tak :)

Poza tym wpis poszedł. Co bym dodał, ale to tak n przyszłość informacje, że strona czeka na moderację - wysyłane na maila. Lubię, jak to się pojawia zwłaszcza w płatnych katalogach - a pewnie z czasem i ten taki będzie. :) Dla mnie to takie potwierdzenie, że mój wpis nie zginie i jest w bazie :)

informacje ze świata SEO: dawidnawrocki.pl

Witam,

Ten dział forum ma przedstawiać strony o jakiejś wartości seo - ten katalog nie przedstawia żadnej aktualnie wartości seo.

Czyli tak jakby go nie było.

Popracuj nad nim i za rok może coś będzie znaczył.

Ludzie - to jest dział do przedstawiania katalogów o jakiejś wartości a nie katalogów co rano wstałem i mam pomysła i sobie 10 katalogów założę i może zarobię bo w Polsce jest kupa łosi co płacą za samą nazwę seokatalog :)

Pozdrawiam.

Stary Katalog stron oraz nowy Katlink.pl - katalog stron na skrypcie Sinooke.

Ludzie - to jest dział do przedstawiania katalogów o jakiejś wartości a nie katalogów co rano wstałem i mam pomysła i sobie 10 katalogów założę i może zarobię bo w Polsce jest kupa łosi co płacą za samą nazwę seokatalog :)

Pozdrawiam.

Zgadzam się, z połową twojej wypowiedzi. Wartość seo może jest znikoma, ale za tą 'znikomość' nie pobieram żadnych opłat.

//wygląd w FF poprawiony.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Oj tam, oj tam może i znikoma, ale zaprezentował swój katalog popracuje i za maksymalnie pół roku będzie miał efekt. Po roku to już będzie bosko. Moim zdaniem już po 6 miechach można mieć spoko efekty. Poza tym to jego pierwszy katalog, a więc będzie dbał jak o dziecko :D Wiadomo pierwsze najlepsze i najwięcej sentymentów :P. Fajnie więc, że teraz został dodany wpis liczę, że z czasem katalog się wzmocni i podciągnie domeny.

PS: W sumie nawet jak nie jest wartościowy to dzięki takiej promocji może się stać wartościowy.:) My dodamy wpisy to roboty zaczną pracować - proste :)

informacje ze świata SEO: dawidnawrocki.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności