Skocz do zawartości

Zakręciło karuzelą lekko na frazę pozycjonowanie ?

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

konwersję z tej frazy i innych związanych z nią oceniam max na 3% z zerową konwersją "wartościowych" finansowo (i pod względem zrozumienia przez klienta seo) . Naprawdę dobrych i lojalnych klientów zdobywa się innymi drogami a utrzymuje informując szczerze o metodologii :P i tyle w temacie .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

konwersję z tej frazy i innych związanych z nią oceniam max na 3% z zerową konwersją "wartościowych" finansowo (i pod względem zrozumienia przez klienta seo) . Naprawdę dobrych i lojalnych klientów zdobywa się innymi drogami a utrzymuje informując szczerze o metodologii :P i tyle w temacie .

Toż o tym mówię : ) Pisałem też o tym już wcześniej tutaj https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry907835

Wartościową konwersję rozumiem jako działania z klientem, który jest partnerem (świadomym lub mniej świadomym ale inteligentnym) o odpowiedniej też wartości finansowej. Wszystko inne "pozycjonowanie" to w dużej mierze strata czasu i nerwów.

Czy możesz powiedzieć zatem gdzie i jak zdobywa się tych super klientów na pozycjonowanie ? (pomijając znajomości i polecenia)

Czy możesz powiedzieć zatem gdzie i jak zdobywa się tych super klientów na pozycjonowanie ? (pomijając znajomości i polecenia)

nie :P

(równie dobrze mógłbyś poprosić poszukiwaczy diamentów aby pokazali Tobie położenie złoża ) :P

bez urazy :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Myślałem że osoba, która już "dorosła do zrobienia czegoś razem", może powiedzieć jak poszukiwać klientów.

Nie proszę abyś dał tych klientów, tylko podpowiedział metody, ale rozumiem Twój strach...

Bez urazy, ale "starego wróbla na plewy chcesz wziąć ??" :P - tego rodzaju "manipulację pod włos" stosuje się max do wieku 17 lat :P

PS

wypróbuj ją na właścicielach kilku patentów w usa , ostatnio chyba google kupiło motkę dla ich patentów ....

@it też uważam, że to ręczna moderacja... ja na tej frazie byłem około 6 miesięcy i byłem jedyny który utrzymał się na tej frazie w top1 przez tak długi czas... Później nagle spadłem, co mnie nagle zaskoczyło, że od razu poza top10, a czasami nawet do top50...

teraz jak wskakuję do top10 (około 6-10 pozycji), to tylko na weekendy, gdy pracownicy G nie czuwają, w poniedziałek znowu znikam... tak już miałem z 3-4 razy...

Wniosek: pracownicy G wiedzą kogo i na jak długo wrzucić w top10

multikomto

teraz jak wskakuję do top10 (około 6-10 pozycji), to tylko na weekendy, gdy pracownicy G nie czuwają, w poniedziałek znowu znikam... tak już miałem z 3-4 razy...

Wniosek: pracownicy G wiedzą kogo i na jak długo wrzucić w top10

Z opisu problemu wynika, że raczej masz zerowe pojęcie o filtrach zakładanych ręcznie i jeżeli rzeczywiście witryna pokazuje się w wynikach w jakichś tam przedziałach czasowych to na pewno nie jest to filtr założony ręcznie.

No chyba, że doszedł jeszcze nowy filtr - "filtr weekendowy" ;)

IT - tylko teraz musicie zmienić tekst na stronie:

,,Najlepszą rekomendacją, a zarazem wyznacznikiem działań skuteczności firmy IT Management jest to, iż strona internetowa firmy na najważniejsze słowo kluczowe w branży, czyli POZYCJONOWANIE, znajduje się w TOP5 wyników wyszukiwań w wyszukiwarce Google!"

Pozdrawiam

PS. Mój post nie miał być obraźliwy/uszczypliwy.

Pozdrawiam,

Kacperek

na tej frazie byłem około 6 miesięcy i byłem jedyny który utrzymał się na tej frazie w top1 przez tak długi czas...

Jesteś pewien? Wydaje mi się dłużej na "pierwszym miejscu" byli Pierwszemiejsce i ComWeb.

Też stawiam na ręczną moderację. Ta fraza to śliski temat i myślę lepiej być odrobinę niżej niż na samym szczycie.

Treningi WattUp.pl

IT - tylko teraz musicie zmienić tekst na stronie:

,,Najlepszą rekomendacją, a zarazem wyznacznikiem działań skuteczności firmy IT Management jest to, iż strona internetowa firmy na najważniejsze słowo kluczowe w branży, czyli POZYCJONOWANIE, znajduje się w TOP5 wyników wyszukiwań w wyszukiwarce Google!"

Pozdrawiam

PS. Mój post nie miał być obraźliwy/uszczypliwy.

Jak ktoś ma włączoną historię to widzi domenę w top5 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności