Skocz do zawartości

BramyGarazowe.tel ponad 800UU m/c - PR2 - 2 lata - 165 subdomen-stron z tekstami

Mikolaj

BramyGarazowe.TEL za ile?  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile warta domena-strona PR2 + 165 subdomen-stron z tekstami + ruch ponad 800UU m/c?

• XXX XXX
      0
    • XX XXX
      1
    • X XXX
      2
    • XXX
      5

Rekomendowane odpowiedzi

1. Proszę o wycenę domeny-strony, ewentualnie subdomen.

2. Teksty proszę nie oceniać, ponieważ wrzucone tylko po to, żeby było coś na temat na stronach, a nie puste subdomeny.

3. Również proszę nie oceniać szablonu, design, ponieważ to standart dla wszystkich domen .tel

4. Jeżeli nie da się sprzedać powiedzmy za X XXX, to jak można wykorzystać domenę + subdomeny, żeby w ciągu roku można byłoby zarobić na niej X XXX?

Ruch miesięczny ponad 800UU, wyświetleń ponad 1200 m/c

Domena główna bramygarazowe.tel ma PR2

Wiek domeny 2 lata.

Statystyki wg GA, więcej na statystyki BramyGarazowe.tel

Bramygarazowe%20TEL%20Google%20Analytics%2017-04-2011%2016-08-2011%20cz%202.png

@bunitas @dawstaw

Tak, prosiłem nie oceniać design oraz teksty, już napisałem dlaczego.

W porównaniu z innymi stronami w .tel, które są puste, bez PR, bez subdomen i bez ruchu, i które próbują sprzedać za 10000-40000 zł, uważam, że moja jeszcze w porządku. Tym bardziej, że aż tak bardzo nie pozycjonuję domenę główną.Napewno, byłoby więcej wejść, jeżelibym zaczął pozycjonować subdomeny.

Więcej zarobię sprzedając linki, nawet jeżeli będę sprzedawać linki po 1 zł miesięcznie, czy za 3 miesiace, niż sprzedam za XXX.

@Mikołaj

Nie oceniam strony a samą wartość domeny.

Jeżeli myślisz że kupiłeś domene którą teraz chcesz sprzedać za 10 000 do 40 000 zł to jesteś w błędzie...Sama domena dla mnie jest warta kilka złotych więcej niż koszt rejestracji.

Jeżeli chcesz coś na niej zarobić postaw coś sensownego....

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

@dawstaw

Tak zrozumiałem, dziękuję za ocenę.

Niestety, nie da się nic zmienić na stronach w domenie .tel, ponieważ to jest standart dla wszystkich stron w domenie .tel. Strony działają na DNS, nie na IP. Do wyboru są tylko 4 szablony. Ewentualnie, można zmienić kolory.

Sugerowałem się tym, że nieruchomosci.tel została sprzedana za 8000 zł, która była i jest pusta, bez PR, bez subdomen, i prawdopodobnie z jeszcze mniejszym ruchem, niż moja domena.

Moja to przynajmniej ma PR2, ruch, subdomeny, trochę włożyłem i pieniędzy i wysiłku, więc chcę coś na tym zarobić.

faktycznie 800UU na miesiac to malutko czyli ktos by placil tylko za domene + jej historie

Jak osiagniesz wiecej niz 700zł to bedzie to sukces.

Jednym slowem - nie oplaca sie sprzedawac.

Moje sklepy online z sukniami slubnymi, wieczorowymi i sukienkami: Suknie Slubne i Suknie Wieczorowe Zobacz też: Portrety ze zdjęć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności