Skocz do zawartości

Nowy serwis poświęcony ogłoszeniom o pracę

Donhasatrone

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Niedawno stworzyłem serwis poświęcony ogłoszeniom o pracę. Na obecną chwilę serwis będzie przeznaczony wyłącznie dla Polaków w związku z czym podzielony został na województwa.

Ogłoszenia mogą przybrać różną formę zależnie od charakteru pracy jakiej ogłoszeniodawca poszukuje lub jaką pracę oferuje.

Aby możliwe było dodanie ogłoszenia do serwisu, należy się zarejestrować. Korzystanie z serwisu jest całkowicie darmowe.

Ponieważ dopiero co serwis ruszył, zachęcam zarówno do oceny serwisu jak i do zamieszczania ogłoszeń osobom zainteresowanym.

Zapraszam na https://www.pracus.info

W razie dodatkowych pytań, proszę pisać na fratczakmichal [at] demsoft.pl

Właściciel serwisów

e-busines - zarabianie i oszustwa w sieci

web-business - zarobek na stronie internetowej

Mało widoczny jest tytuł ogłoszenia

Dodatkowo zmieniłbym delikatnie kolorystykę, bo sam szary kolor do mnie nie przemawia

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Witam

Serwis postawiony na joomli a wykorzystałem do tego component 'adsmanager'

jeśli chodzi o mapkę - jest to gotowe rozwiązanie...nie pamiętam teraz autora, jeśli jednak po powrocie z pracy chętnie podzielę się linkiem do strony, z której to ściągnąłem.

Co do kolorystyki - czy zmiana tła wpłynęła by na postrzeganie strony? Czy może kwestia wewnętrznych części modułu?

Właściciel serwisów

e-busines - zarabianie i oszustwa w sieci

web-business - zarobek na stronie internetowej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności