Skocz do zawartości

Bkatalog.com.pl

Quercus.interactive

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

A mój wpis, chociaż unikalny i spełniający warunki regulaminu - został odrzucony z powodu: nieunikalny opis. Trochę się dziwię, bo był pisany "z ręki", treść wpisana w Google nie znajduje kopii :D

A może by tak zrobić fajne zakupy w sklepie Ordin.pl, gdzie znajdziesz m.in. czarne baterie prysznicowe.

Proponuje 2-3 sprawdzić w google i się upewnić czy na pewno nie ma podobnych wyników. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się że ktoś się skarży na wywalenie pisanego od ręki opisu.

Jeżeli nie jest powielony w innych miejscach, to proszę się zgłosić na priv, wynagrodzę wtedy błąd :)

Darmowy, moderowany katalog stron PVX.pl. Polecam również bKatalog

Proponuje 2-3 sprawdzić w google i się upewnić czy na pewno nie ma podobnych wyników. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się że ktoś się skarży na wywalenie pisanego od ręki opisu.

Jeżeli nie jest powielony w innych miejscach, to proszę się zgłosić na priv, wynagrodzę wtedy błąd :)

Sprawdzony kilka razy ;) W takim razie zgłaszam się na priv - i proszę o ponowne zweryfikowanie.

A może by tak zrobić fajne zakupy w sklepie Ordin.pl, gdzie znajdziesz m.in. czarne baterie prysznicowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności