Skocz do zawartości

Szukam firmy pozycjonerskiej

encom

Rekomendowane odpowiedzi

Kryteria sie zmieniły podczas tego tematu ,wytłumaczono mi że takie kryteria to sobie moge wymagać jak mam kilkanaście tysięcy złotych więc ten pomysł padł ,zważywszy że taniej idzie ten efekt osiągnąć ,jednak jak się dalej okazało 1500zł tez nie starcza więc musze jeszcze obniżyć wymagania cóż może kiedyś zostanę prezesem banku to mnie bedzie stać ,choć z tą kartą już mi sie pewnie nie uda :D

Ale nie składam broni miałem pare PW w którym mi troszkę objaśniono i zaczne od dołu stawki a z czasem cóż zobaczy się.Zarobie troszke tu troszke tam i w końcu pewnie mi się uda osiągnąc cel tyle że w dłuższej perspektywie .W końcu nie ma rzeczy niemożliwych ! ;)

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Sklep jest w budowie owszem ale usługa na szczęście już opłacona :)Kupiłem zwykły jak wy to mówicie skrypt sklepu i oddałem do zmiany templatki łaczny koszt 560zł.,Hostingi akurat są tanie ,i mam go też . Teraz pozostaje Seo najważniejsza i najdroższa rzecz jeśli się nie ma stałych klientów lub marki wyrobionej i chce się ich zdobyć.

Skoro 1500zł to za mało to rzeczywiście nie stać mnie na więcej ,zapominacie że to Polska nie Dania i legalnie si enie da duzo zarobić.I mogę tylko przeprosić że zabrałem tyle czasu wam.

Miły Piotruśiu mam pare talentów , ale to stare życie i gdybym to robił nie siedział bym tu forum . Powiedz gdzie mieszkasz i jakie masz auto to będe miał i na strony ,hostingi i cała resztę następnie zlecę tobie pozycjonowanie ok :D

Obawiam się, że nic do Ciebie nie dotarło, obawiam się również, że z takiem kapitałem niestety zbytniego sukcesu to nie odniesiesz nawet na rynku w PL , niestety czasy kiedy wystarczyło kupić byle jaki engine sklepu internetowego lub postawić jakiegoś OSa darmowego dawno już mineły ... Konkurencja jest już stałym elementem w necie i rośnie szybciej niż w tzw "realu" a wraz ze wzrostem konkurencji rosną i koszty ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Do odważnych świat należy :D.Cóż jeśli sa takie ceny to raczej 95% prywatnych ludzi w Polsce nie będzie stac na takie usługi .Po pare tysięcy na miesiąc jest w stanie dać garstka ludzi w Polsce ,tylko firmy.

Za to miałem emaila że np. na fraze buty męskie nie powinno byc drogo jako przykłąd podano mi że w top 10 jest blog o butach bez żadnej treści czy contentu więc to trudne nie będzie.Co do reszty sie nie wypowiadam bo nie znam sie ,dlatego was się tu pytam o opinie.

Ale dziękuje bardzo za poświęcony czas dużo się nauczyłem.

Pozdrawiam

Wiem cena jest podejrzana i czytałem nie jeden post ostrzegający przed takimi ofertami ale skoro ktoś proponuje że po wykonanej usłudze i efekcie dopiero weźmie ode mnie zapłatę to czemu nie spróbować? .Jedynie czego wymaga to aukcja na allegro.Aczkolwiek wiem że porządne pozycjonowanie musi kosztować ,Jednak powiedziano mi że te frazy nie są jakoś specjalnie trudne ,co innego buty.

Jesli to prawda co mówisz to sami [ nierzetelni partnerzy ] do mnie pisali.a było to 16 osób . które podawały ceny od 50 do 120zł za frazę.

Jesli to prawda i sie nie uda (a na pewno macie dużo racji w końcu w tym siedzicie)to skupie sie na frazach niszowych i lokalnie jak się uda pójde wyżej ,zresztą i tak nie mam innego wyjscia :D

Co mi pozostaje za 100zł jedna fraze mogę wypróbować raz się nie uda zraże się i pewnie następnym razem (jeśli będe miał kasę) zwróce sie do firmy już.Wiem jedno parę tysięcy na miesiąc na pewno legalnie nie uda mi się zdobyć:D

ps. i absolutnie nie neguje waszego profesjonalizmu jestem pewien że na trudne frazy to wy jesteście the best .

Typ mi tłumaczył tak że skoro fraza np .buty męskie jest wyszukiwana zaledwie w 3milionach zapytań a top 2 ma 23 tys. zaindeksowanych stron jeden link w google i 25tys. w yahoo to to nie będzie trudne.ale ile w tym prawdy nie wiem jestem tylko zainteresowanym klientem nie wiem jak to zweryfikować???

zweryfikujesz na podstawie własnego doświadczenia z tym którego ofertę przyjąłeś a tak btw to z Twoim podejściem do "legalności" też coś mi nie pasuje, pamietaj, że polskie prawo wymaga pewnych informacji na stronie, jak i również jest coś takiego jak klauzule zakazane, że nie wspomnę o tym , że znikomy procent kupuje w sklepie którego wiarygodności nie można sprawdzić na podstawie danych firmowych ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

No zwerifikuje z czasem ,no ale co mi pozostaje beerbant,nie mam kilku tysięcy na miesiąc, legalnie jest to dla mnie nie osiągalne na razie:(

Sklep w pełni legalny jest mogę cię zapewnić ,to jest stacjonarka którą chce przenieść w siec ,bo za kilka lat wszystko będzie przez sieć prawie.Wiem że prowadząc taki sklep muszę na stronie dodać dane plus nip i cała resztę .A ja już nielegalne akcje mam za sobą ,zapłaciłem za to 4 latami swojego życia i zapewniam cię że nie zamierzam popełnić drugi raz jakiejś głupoty,nawet najmniejszej .Mam teraz dziecko i ono jest dla mnie najważniejsze .

Nie rozumiem tylko o co chodzi z tymi klauzulami zakazanymi ?

nie chcesz się uczyć bo jesteś stary - nie stary po prostu mam inne zajęcia ,po za tym przy obecnej konkurencji tylko bym zmarnował cenny czas i efekty by były marne .to się nazywa logika i trzeźwe myślenie

nie chcesz płacić bo jesteś biedny- przy tych cenach 95% polaków jest biednych w takim razie

daj sobie spokój z biznesem - z biznesem he to jest dobre :D a biznes to nie tylko seo tomku jest jeszcze 99,9% innych możliwości biznesowych

ale przeciez nie musisz zaczynac od trudnych fraz ...

95% polakow nie stac na seo a 90% powie nawet ze nie stac ich na nauke seo (brak czasu)

tak naprawde to nie powinienes patrzyc kogo stac na co tylko na to czy Ciebie na cos stac, jesli nie to sprobowac samemu to osiagnac

jesli jestes biedny - lub nie stac cie na seo to powinienes miec wiecej czasu - bo przeciez z jakiegos powodu jestes biedny (nie pracujesz lub pracujesz malo godzin itp)

jesli pracujesz ale za kiepskie pieniadze to seo jest doskonala mozliwoscia dla Ciebie na odbicie sie, wybierz latwe slowa kluczowe i zacznij pozycjonowanie, malymi kroczkami i osiagniesz sukces,

skoro nie czujesz sie na silach na pozycjonowanie frazy buty meskie to wez 10 mniejszych fraz typu:

buty meskie warszawa

buty meskie ciechocimek

meskie buty rzeszow tanio

itp

mysle ze troszke checi, samozapracia i napewno Ci sie uda.

Jesli masz juz sklep lub butik z butami to bedzie Ci latwiej!

Powodzenia i glowa do gory!

Moje sklepy online z sukniami slubnymi, wieczorowymi i sukienkami: Suknie Slubne i Suknie Wieczorowe Zobacz też: Portrety ze zdjęć.

(nie czytałeś całego tematu :D ) ale to poniżej jest sensowne spróbuje te najprostrze z najprostszych fraz ;)

jesli pracujesz ale za kiepskie pieniadze to seo jest doskonala mozliwoscia dla Ciebie na odbicie sie, wybierz latwe slowa kluczowe i zacznij pozycjonowanie, malymi kroczkami i osiagniesz sukces,

skoro nie czujesz sie na silach na pozycjonowanie frazy buty meskie to wez 10 mniejszych fraz typu:

buty meskie warszawa

buty meskie ciechocimek

meskie buty rzeszow tanio

itp

mysle ze troszke checi, samozapracia i napewno Ci sie uda.

Jesli masz juz sklep lub butik z butami to bedzie Ci latwiej!

Powodzenia i glowa do gory!

ok why not ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności