Skocz do zawartości

200 WP

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

osobiście odradzam nową ofertę kimsufi, IPki drogie.

Jeśli chodzi o różne klasy IP to musisz poprostu kupować mniejszymi blokami.

PS. Jeśli chcesz 200 IP to musisz kupić minimum serię EG, na SP jest limit 32 IPek (co nie jest jednak nigdzie napisane)

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Już to przerabiałem, przy takiej ilości odpuść sobie WP bo problemy się zaczną jak one zaczną już działać (np. cron WordPressa, zajedziesz każdy serw przy tej ilości). Wybierz jakąś platformę bez bazy MySQL.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

ja tam na kimsufi dobijam do 80 sztuk i serwerek nei drgnie ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

w nowej ofercie sa leszpe/szybsze Squadaki. Ale przynajmniej IPki wg starych zasad.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja mam z 300 WP na kimsufii i spokojnie żyje.

WP wbrew pozorom wcale tak nie zajeżdżają serwera same w sobie jak są są dobrze zoptymalizowane(odpowiednie wtyczki itp).

Najbardziej zajeżdżają precle, ale tu ju chodzi o dodawarki, które dodają wpisy i szaleją. Samych WP jako np. zaplecze tematyczne można stawiać bardzo wiele, tworząc oczywiście nowe bazy co ileś WP.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

SQLite

niestety u mnie ten wybór okazał się tragedią. 5 wordpressów zarżnęło mi dedyka.

No ale ja nie mówię o WP tylko innych cms-ach opartych o sqlite, a które są o niebo lżejsze od WP-ka i bardzo dobrze się nadają pod bloga, jest tego trochę ;)

Mógłbyś rozwinąć?

Lunxpl mają nową efertę z hostingiem seo, podobno bardzo dobrze się sprawuje, ale tego to raczej nie uciągnie, chyba że byś kilka hostingów wziął.

Jesteś w gimnazjum, liceum lub na studiach, fizyka to dla Ciebie problem?

Nic prostszego wystarczy, że za darmo nauczysz się wzory fizyka z objaśnieniami symboli.

I policzysz kilka zadania fizyka z rozwiązaniami dla liceum, gimnazjum i studentów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności