Skocz do zawartości

Katalog NetBe - moderowany katalog stron www

NetBe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1000 znaków za 2 linki? Tyle to w preclach wymagają a nie w katalogach. Lekka przesada moim zdaniem

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Witaj Vexatus

Niestety przykro nam ale Twój wpis Zodiak (www.katalog-zodiak.pl) został usunięy z Katalog NetBe - moderowany katalog stron www..

Prawdopodobna przyczyna: strona słaba merytorycznie

Yorp yorp heep ha ha... :) Na jakiej podstawie wywnioskowałeś, że ten istniejący od kilku dni katalog jest "słabszy merytorycznie" niż Twój?

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Kat dodany ponownie. Resztę odrzuconych stron dodam za jakiś czas. Może jak nabiorą więcej zawartości to przestanie źle się zaznaczać. Przy okazji zapraszam do umieszczenia Twojego katalogu w moich katach. Pozdrawiam. :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

• 2 tygodnie później...

witam,

Katalog NetBe jest moderowanym katalogiem najlepszych stron znajdujących się w Internecie. Dodaj swoją stronę do katalogu aby stać się lepiej widocznym w globalnej sieci Internetowej. Nasz katalog jest szybki i łatwy w obsłudze, przyjazny dla użytkownika i "pajączków".

Katalog NetBe - moderowany katalog stron www

Zapraszam.

Masz stronę, to ją dodaj do katalog stron

Skrobnąłem coś od siebie... Zmień na czasie skórę, a opis powyżej 0,5k jest bardzo dobry.

też tak myślę, skórka jest zlecona ale coś koleś się ociąga i czuje że skończy się na Policji. Jeśli ktoś zna zaufanego i dobrego grafika/programistę proszę o kontakt.

Masz stronę, to ją dodaj do katalog stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności