Skocz do zawartości

Katalog NetBe - moderowany katalog stron www

NetBe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ładny i zadbany !!! Na pewno dodam do niego kilka wpisów.

Nowoczesne mieszkania w dobrej lokalizacji w Pabianicach - https://zisinvestgroup.pl/oferta-wynajem-mieszkan.html

Dachy płaskie są idealnym rozwiązaniem w przypadku stawiania dużych obiektów przemysłowych. Więcej przeczytasz na https://www.dachy-zrbzawadzki.pl/oferta-dachy-plaskie.html

witam,

SEO Katalog jest już oficjalnie otwarty, doczekał się zmiany szaty graficznej, lepszego hostingu i wielu innych zmian.

Katalog Stron NetBe

Wpisy:

PR=O - link zwrotny

PR>0 - wpis darmowy

opcje premium za 3zł i 6zł.

Idealne miejsce do wypromowania swojej strony. Zapraszamy.

Jeśli podoba Ci się nasz katalog stron, kliknij +1 Google. Dziękujemy.

Masz stronę, to ją dodaj do katalog stron

Twój katalog i zrobisz jak uważasz, ale ogólnie myślę że 500 znaków dolnego limitu wpisu to za dużo jeśli liczysz na unikaty. Raczej trend jest obecnie w drugim kierunku, tzn obniżenia ich ilości, poza tym chce pogratulowac świetnej i schludnej templatki :)!

Według mnie aby tekst był unikalny to trzeba mu dać trochę swobody w napisaniu go, aczkolwiek myślę, że max 400 znaków minimum powinno być.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Może ładnie wygląda, ale ten limit znaków mnie przeraża.

PR=O - link zwrotny

PR>0 - wpis darmowy

A co to za różnica, jaki PR ma dodawana strona? Bo ja nie rozumiem :D

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności