Skocz do zawartości

Katalog NetBe - moderowany katalog stron www

NetBe

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Takie małe rady ode mnie. Czepianie się o szczegóły, ale jednak ważne szczegóły. Masz za dużo słów kluczowych (Meta keywords). Na stronie powinieneś mieć tylko jeden h1, a masz ich trzy.

• <H1>: Moderowany katalog stron
  • <H1>: Wybierz kategorię:
  • <H1>: Ostatnio dodane lub zmodyfikowane strony:

W dodatku żaden z nagłówków h1 nie zawiera słów kluczowych. Dbałość o szczegóły też jest istotna, jeśli katalog ma się dalej rozwijać. ;-)

W jednym obrazku brakuje Ci artybutu alt. ;-) To już takie czepianie się na potęgę. :D

Nie masz ani pliku robots.txt, ani zdefiniowanej mapy strony (XML Sitemaps). Poza tym nie śledzenie własnej strony przez Google™ Analytics to moim zdaniem w tych czasach zbrodnia, ale jestem młoda i niedoświadczona, więc to może być tylko moja opinia. A tak poza tym, to w końcu jakiś porządny katalog. :-)

Powodzenia!

Wioletta - taka mała rada ode mnie - jak krytykujesz, to zadbaj, żeby nikt do Ciebie nie mógł się przyczepić.

"Porządny" pisze się zwykle przez "rz", a czy Twoja opinia była pożądana lub nie, niech oceni właściciel katalogu.

Sorry, ale nie mogłem się opanować :D .

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Wioletta - taka mała rada ode mnie - jak krytykujesz, to zadbaj, żeby nikt do Ciebie nie mógł się przyczepić.

"Porządny" pisze się zwykle przez "rz", a czy Twoja opinia była pożądana lub nie, niech oceni właściciel katalogu.

Sorry, ale nie mogłem się opanować :D .

Dziękuję ślicznie za zwrócenie uwagi. Zazwyczaj nie robię błędów tego typu, a tu proszę... zdarzyło się. Nie mniej jednak cieszę się, że ludzie zwracają na to uwagę, bo to świadczy tylko o tym, że poziom w internecie nieco się podniósł na przestrzeni kilku ostatnich lat. :-) Postaram się w przyszłości nie popełniać więcej tego typu błędów. Pozdrawiam!

• 4 tygodnie później...

Okej, dla mnie ten katalog jest okej, szybko reagują na ewentualne prosby o moderację. pozdrawiam

Lepiej zapobiegac niż leczyć. Profilaktyka chorób układu krążenia to podstawa dzisiejszej kardiologii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności