Skocz do zawartości

Mała ciekawodtka z Groupona

mj_2000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ok, załóżmy, że nie chciałeś linkowanie do Groupona albo chciałeś po prostu skrócić link. Ale dziwi mnie to przekierowanie z tradedoubler.com, co wygląda mi na kampanie rozliczaną za kliknięcia.

Ale oczywiście mogę się mylić więc jeśli mowie coś źle to przepraszam :)

gdzieś zaginęła...

I wynikiem takich działań są straty reklamodawców, które tak czy siak wpłyną na wydawców... Za takie coś wywala się z większości sieci afiliacyjnych, lecz pierw musi być udowodnione że ty (mj_2000) jesteś tym samym wydawcą, którego ref link tak promujesz. Radze wziąć się za uczciwą robotę :)

gdzieś zaginęła...

Na forach jest ogolnie przyjete, a juz w szczegolnosci na tych 'branzowych', ze sie nie ukrywa ref'ow, a w ogole w dobrym tonie jest dawac link bez refa i ew. z refem dla chcacych sie zarejestrowac dla Ciebie.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

No a co mamy powiedziec? Wiesz kazdy z tego forum moze Ci powiedziec, ze da Ci w promocji kupon za 200zl na pozycjonowanie przez niego o wartosci 10 000 zl, a pozniej doda 2 linki i koniec.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

To nie jest topic o linkach na forum !

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

fajnie... czyżby Pan Wojtek znalazł odpowiednie miejsce na sprzedaż swojego produktu...?

ja znalazłem jeszcze coś takiego. Wprawdzie nie dotyczy Groupona, ale addera 8 :)

to się nazywa dobrze spozycjonowany produkt na rynku ;)

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności