Skocz do zawartości

Gielda-tlumaczen.pl nowy Precel

cozmlds

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszamy wszystkich do nowego precla

https://www.gielda-tlumaczen.pl

Przyjmuje tylko unikalne wpisy powyżej 1000 znaków. Każdy sprawdzam osobiście.

2 Linki w treści. Mile widziane formatowanie tekstu.

Moderowany z małą ilością linków wychodzących.

W fazie linkowania. Chętnie nawiąże współprace z innymi preclami żeby strona służyłą Wam i mi:)

spis stron PR2 bezpłatny, moderowany katalog, za 3 komentarze wpis PREMIUM gratis

ciekawy katalog stron z PR1 - darmowy

Staram się jak mogę, ale jak już ktoś dodaje link w pierwszym zdaniu to nie chce mi się go przenosić gdzieś niżej ręcznie.

Czy jeśli nikt nie wypełnia All in One SEO to znaczy, że artykuły dodają same boty? W regulaminie wyraźnie to zaznaczyłem tak jak konieczność dodania wpisu tylko do jednej kategorii (i nie bo "bez kategorii") a i tak dużo wpisów jest w 2-3 kategoriach. Po kilku dniach mam 300 artykułów w koszu ale nie chce komuś robić krzywdy i wywalać do kosza jego czas. Czy można jakoś wymusić wypełnienie All in One SEO i dodanie tylko do jednej kategorii? Jeśli art. są typowo dodawane przez boty i chciałbym je niezależnie od wartości od razu wyrzucać.

spis stron PR2 bezpłatny, moderowany katalog, za 3 komentarze wpis PREMIUM gratis

ciekawy katalog stron z PR1 - darmowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności