Skocz do zawartości

Pozycjonowane słowa zniknęły w google

vioka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem, byliśmy na słowo kluczowe uroda na 1 stronie w google, nagle wszystko zniknęło, strony są niby zindeksowane a strony na hasło moda i uroda nie ma nawet w 1 setce w google. strona to www.jakajestes.pl, prosze o możliwą przyczynę takiego stanu i radę co dalej robić.

Pozdrawiam

nie wróci. tten serwis to farma skopiowanej treści. te same teksty znalazłem na witrynach: woman-news.pl, nepentes, dourody, dlalejdis i innych

teksty są powielone w setkach kopii - tak więc kara słuszna.

Co zrobić ?

Przebudować cały serwis i zacząć pisać własne artykuły. Nic więcej zrobić się nei da.

edit: nawet na onecie są takie same teksty ;)

edit2:

przykład:

www.jakajestes.pl/zdrowie-mainmenu-66/195-slider/6916-jak-zadba-o-diet-najmodszych

www.woman-news.pl/artykuy/493-jak-zadba-o-diet-najmodszych.html

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Sebau: chyba się trochę pospieszyłeś z oskarżeniem. To jest tak, że są firmy które wysyłają teksty sponsorowane do serwisów: serwis ma content a firma reklamę.

Sam mam jeden sajt gdzie co pewien czas mam dosyłane teksty - ale nie mam czasu ich wstawiać bo to wymaga trochę dodatkowej pracy - patrz niżej.

I teraz cała sztuka polega na tym, żeby sobie taki tekst przerobić na bardziej unikalny, wysłać do takiej firmy z zapytaniem czy jest ok i później wstawić.

jaki content podkradać? firmy i agencje PR wysyłają ten sam tekst do wszystkich, gdzie tu podkradanie ? do dzis mam tego maila na serwerze, inne serwisy mogą z tego korzystać a ja nie?

Bądź inny i wykorzystaj wysłany tekst żeby jeszcze więcej zarobić ;) Możesz być lepszy - bez kopiuj - wklej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności