Skocz do zawartości

[Wykonam] Wszelkiej maści treści.

Mateusz Szczęsny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Nie zajmę Państwu dużo czasu, już na samym początku powiem, że z chęcią podejmę się zleceń jedynie na stworzenie poważnej i wartościowej treści, w żadnym wypadku nie interesują mnie jakiekolwiek teksty pod mieszarki i tym podobne.

Tak więc jestem copywriterem czego raczej nie trudno było się domyślić, wykonałem już setki o ile nie tysiące zleceń z czego klienci zawsze byli zadowoleni ponieważ zawsze dbam o to by klient był zadowolony z efektów współpracy. Jeśli czuję, że nie podołam jakiemuś zleceniu zwyczajnie się za to nie biorę unikając później kąśliwych komentarzy i rozczarowania.

Oferuję Państwu tworzenie unikalnych treści, która cechuje się przede wszystkim wysoką jakością i merytoryką. Ceny są ustalane indywidualnie ponieważ zależne jest to w głównej mierze od tematyki oraz terminu w jakim klient chce otrzymać teksty.

Odpowiadam na każde zapytanie podając przybliżoną wycenę zlecenia, tak więc zapraszam do kontaktu i zadawania pytań wraz ze szczegółami dotyczącymi zlecenia, nie gryzę, a na całe szczęście wysyłanie maili w dzisiejszych czasach jest jeszcze bezpłatne.

Kontrahentom chcącym otrzymać dobre jakościowo teksty za 2PLN/1000 znaków serdecznie podziękuję już w tym momencie.

Maile można wysyłać na jeden z niżej podanych maili:

tidimel[at]gmail.com

copywriting.szczesny[at]gmail.com

(czas oczekiwania na odpowiedź: przeważnie nie więcej niż 24 godziny)

Serdecznie zapraszam do kontaktu zainteresowane osoby.

Pozdrawiam, Mateusz Szczęsny.

Zapraszamy na forum kredytowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności