Skocz do zawartości

[startup]Xtreme Site Generator

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

Soft parsuje treść do jednego pliku txt?

Zmierzam do tego, czy mogę zassać trochę treści, później copy-paste cały plik do własnej mieszarki i zmieszany tekst z powrotem do pliku. Czy wtedy sofcik będzie losował treść z tej papki, którą mu wkleiłem do pliku z parsowanym tekstem i automatycznie tworzył stronki?

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
skopiujesz zrobisz z nim co chcesz, i przy pomocy importu dodasz do bazy

No to by było chyba najlepsze, jeśli w najbliższym czasie nie pojawi się w sofcie automatyczne synonimizowanie.

Chodzi mi o to, żeby szybko i łatwo wrzucić do softu sporo treści do mieszania i żeby soft później sam sobie z tej treści mieszał i wyciągał treść.

Fajna byłaby też funkcja dodawania w tekście na podstronach określonych keywordów. Czyli załóżmy definiuję sobie n słów/wyrażeń tematycznych z danej branży i przy generowaniu treści program losuje i wkleja x z tych wyrażeń na każdej z podstron między zdaniami. Przewijanie się tych wyrażeń na stronie nadawałoby jej określonej tematyczności niezależnie od treści, z której strona została wygenerowana.

soft doda słowo kluczowe dla którego jest generowana treść co x zdań, tak?

No może być to słowo kluczowe ale mogą też być wyrażenia tematyczne z określonej branży.

Załóżmy, że potrzebuję pod SWL stronkę o motoryzacji ale treść mam sparsowaną ze stron o biznesie. Wtedy definiuję sobie

wyrażenia typu "samochód, auto, motoryzacja, silnik spalinowy, skoda, volkswagen..." i wiele innych, które program losowo wkleja

na poszczególne podstrony w określonej wcześniej liczbie i tym samym stronka robi się bardziej tematyczna

Tak samo można byłoby tworzyć zaplecze "tematyczne".

treść co x zdań

Może nawet nie "co x zdań", żeby schemat się nie powtarzał, ale "x razy na podstronie" a jeszcze lepiej, jakby dało się ustawić jakiś zakres - wtedy nasycenie słowami byłoby różne dla różnych podstron. Gdyby się dało, to w środku zdań też mógłby wklejać.

Darq - dobrze, w takim razie przy generowaniu tekstów, dam dodatkowy bajer gdzie wpiszesz słowa kluczowe jakie ma dodatkowo wstawiać w tekst, to będzie najlepsze rozwiązanie. Co do zakresu, mogę zrobić coś takiego, jak wspomniałeś podasz ile razy ma wstawić słowo i program już sam zadba o jego losowe rozmieszczenie.

finansiarz - za każdy mój posiadany soft - 50zł od ceny. Czyli jak masz np XSGP + Devil + np SLE to od ceny odejmujesz 150zł. Takie rozwiązanie cenowe, z tego względu, że większość osób przy zakupie XSGP brała też np Devila

• 4 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności