Skocz do zawartości

[startup]Xtreme Site Generator

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

Program oczywiście będzie rozwijany dalej, o kolejne przydatne funkcje :) Akurat to co widać pod podanym linkiem, nie zostało utworzone przez program. Postaram się jeszcze dziś utworzyć stronę przy pomocy programu, i podam do niej link, aby było wiadomo na jakim poziomie program tworzy strony.

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
to co widać pod podanym linkiem, nie zostało utworzone przez program
podajesz link do dema strony programu, który nie jest robiony programem :)

Ogólnie ciekawe, przyłóż się, bo już widać szansę na zarobek.

Też mnie zaciekawiło, upgrade do ewentualnych wyższych wersji w bieżącej cenie zakupu?

Program będzie rozwijany :) Upgrade do wyższych wersji będzie póki co w cenie softu. Myślę też nad zrobieniem dwóch wersji, standard, czyli ta co jest, oraz professional dużo bardziej rozbudowana, jednak to jest jeszcze kwestia do przemyślenia, ponieważ nie chcę podejmować pochopnych decyzji, i wolę wszystko przemyśleć na spokojnie.

Najlepiej by było (przynajmniej z mojego punktu widzenia) jak byś wydał demo w którym była by możliwość wygenerowania tylko jednej strony i limit wygenerowanych podstron (np. 1 000) wtedy każdy mógłby sprawdzić sobie jak skrypt się indeksuje itd. , co o tym myślisz ? :)

naglowek1.png

Jeśli masz możliwość to nalegam aby zastosować opcję usera @Unone to jest

Najlepiej by było (przynajmniej z mojego punktu widzenia) jak byś wydał demo w którym była by możliwość wygenerowania tylko jednej strony i limit wygenerowanych podstron (np. 1 000) wtedy każdy mógłby sprawdzić sobie jak skrypt się indeksuje itd. , co o tym myślisz ? smile.gif

Chętnie bym kupił,ale tylko w takiej opcji. BL to ja sobie wbiję bezproblemowo-interesuje mnie aby to bez wysiłku generowało site na poziomie kilkaset podstron (500-800).

Pozdrawiam.

Tak jak napisałem, demo będzie udostępnione. Po pracy staram się spędzic 2-3h nad jego rozbudową. Ten tydzień mam jeszcze lekko zawalony, ale od kolejnego będę miał dużo więcej czasu. także prace nad nim, będą szły w dużo szybszym tempie :)

Teraz pytanie do Was, zostawic ilosc generowanych podstron tak jak jest, czyli póki co max 50k, czy po prostu skupic się nad tworzeniem mniejszej ilości, ale bardziej wartościowych stron?

Teraz pytanie do Was, zostawic ilosc generowanych podstron tak jak jest, czyli póki co max 50k, czy po prostu skupic się nad tworzeniem mniejszej ilości, ale bardziej wartościowych stron?

G.. mnie obchodzi czy będzie to 10k 100k czy mniejsza strona.

Ma mieć regulacje liczby podstron i się dobrze indeksować.

Widzę że nie za bardzo odbierasz czego oczekują klienci.

Co mi po tym że wygeneruje sobie tym 100k site jak wskoczy mi 100-200...

Dodano:

- Pingowanie stron, w tym zarządzanie adresami stron www, które można swobodnie dodawać

- Menu w trayu. Zminimalizowanie programu, powoduje całkowicie zniknięcie okna, oraz pojawienie się ikonki w trayu. Na SS widać o co chodzi :)

Zmieniono:

- Limit generowanych podstron na 5000

- Limit zdań w tekście do 50

Poprawiono:

- Import tekstów ze schowka i pliku tekstowego

- Generowanie artykułów

Plany:

- Dodanie autoinstalatora CMS, który automatycznie wgra CMS na serwer www

- Dodanie modułu sprawdzającego, czy strona została zaindeksowana

Cena bez zmian.

Screeny z nowej wersji:

ping4.png

ping5.png

ping3.png

ping2j.png

pinghp.png

Strona wygenerowana przy pomocy programu: https://www.menadzer-zaplecza.pl/ ustawione było 500 podstron, oraz po 10 zdań w każdym artykule.

Dane kontaktowe w 1 poście :)

Jest czas, jest i kolejne update programu Xtreme Site Generator.

Poprawione:

- żądanie potwierdzenia chęci wyczyszczenia bazy słów kluczowych oraz zdań. Jak wiadomo czasami można kliknąć nie tam gdzie trzeba, i efekt może być bardzo zły, dlatego dodałem potwierdzenie kasowania danych z bazy.

Dodane:

- zarządzanie słowami kluczowymi, w tym:

* dodawanie nowych słów kluczowych

* kasowanie wybranych słów kluczowych z bazy

* import słów kluczowych z pliku txt, oraz ze schowka

Cena bez zmian,wraz z kolejną aktualizacją cena programu wzrośnie, ze względu na wprowadzenie kilku nowych funkcji. Także jest ostatnia okazja, aby zakupić program w cenie 100zł.

Na dniach zostanie rozesłana nowa wersja programu, do osób które go zakupiły. Przypominam, że update do wyższych wersji jest darmowe, dla osób które zakupiły program.

Nowe screeny:

slowa1.png

slowa2.png

Dane kontaktowe w pierwszym poście.

Jako, że zbliża się kolejny i ostatni update Xtreme Site Generator, w związku z czym cena programu urośnie. Specjalnie dziś do godziny 18.00 daję promocję na jego zakup. Cena promocyjna wynosi 70zł.

Zachęcam do zakupu :)

Kontakt podany w 1 poście, lub PW na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności