Skocz do zawartości

[startup]Xtreme Site Generator

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja również kupiłem program i na dniach napiszę jakie są moje odczucia co do tego skryptu ;)

Tak jak wspominałem, przedstawię plusy i minusy programu

+ Pingowanie

+ Dobra indeksacja żeby nie być gołosłownym:

Wygenerowano podstron: 2 000, zaindeksowano 1 452, dorzuciłem 3 słabe linki tylko a indeksuje się dalej - czas indeksacji jakieś 5-6 dni

+ Mają być darmowe aktualizacje

+ Bardzo proste dostosowywanie szablonów, dosłownie 1min, dorzucamy tylko linijkę kodu w miejscu menu i linijkę kodu w miejscu na tekst i gotowe

+ Cena - według mnie nie duża

+ Dobry i szybki support/kontakt

+ Generuje w miarę fajne teksty

- Jak narazie nie zauważyłem, ciągle prowadzę testy i w razie czego edytuję post

naglowek1.png

Program ma wbudowaną bazę zdań?

Chociaż autorem nie jestem ale posiadaczem tak więc ci odpowiem :aniolek:

Nie, wczytujesz np. kilka artykułów ze schowka lub pliku txt i program na tych tekstach operuje.

Co do tytułów to program ma wbudowaną bazę słów ale można usunąć lub dograć swoją własną bazę.

Mam nadzieję że pomogłem

naglowek1.png

Moje sugestie zmian:

- mozliwosc tworzenia stron z tekstu po kolei zdanie po zdaniu z bazy, a nie losowo. Ma to zastosowanie do szybkiego tworzenia zaplecza - wrzucamy np. 30 tekstow, kazdy po 10 zdan i ustawiamy w programie, ze ma on wygenerowac 30 podstron, kazda po 10 zdan. Wczesniej tez mozna sobie zrobic teksty z synonimami i w odpowiednim porgramie generowac gotowe artykuly i wrzcucac do bazy. Mozna by zrobic tez tak, ze jak generujemy teksty w ten sposob bez losowania zdan tylko po koleji i koncza sie zdania w bazie to zaczyna od poczatku.

- mozliwosc wstawiania w tekscie w losowych miejscach linkow np. ustawiamy, ze po kazdym zdaniu ma wstawic 1 link. Na linki bylaby oddzielna baza, gdzie bysmy je wklejali - mozna by od razu w postaci kodu html z anchorem. Tutaj tez przydalaby sie opcja wstawiania linkow losowo z bazy lub po koleji. Dzieki temu, ze byloby to wstawianie kodu to kots zamiast linkow moglby sobie w ten sposob wstawiac np. obrazki - ustawiajac, ze jeden obrazek co np. 5 zdan.

- mozliwosc utworzenia pierwszej strony - nawet bez udzialu generatora tylko recznie przez jakis formualrz w php. Tak zeby mozna na pierwszej stronie zamiescic jakis normalny artykul np. opisujacy o czym jest strona

Takie dwie zmiany chetnie bym zobaczyl. Tym bardziej, ze pierwsza wydaje mi sie, ze jest prosta do zrealizowania, bo wystarczy tylko zamiana losowania na wybieranie kolejnych zdan :D

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Unone dziękuję za opinie :(

shaun_black do bazy dodajesz swoje teksty, z których generowane są artykuły. Z czasem pomyślę nad modułem, który automatycznie będzie pobierał treść ze stron www.

Carnagge myślę, że da radę to zrobić, jednak póki co mam inne rzeczy do dodania w programie.

Promocja na program za 70zł, skończyła się 1.09.2011 o 19:00 ;)

Jutro ok godziny 14-15 zostanie rozesłana nowa wersja Xtreme Site Generator, wraz z kluczami licencyjnymi, które będzie trzeba samodzielnie aktywować przy pierwszym uruchomieniu programu. W nowej wersji zostało poprawione kilka rzeczy, w tym import słów kluczowych oraz zdań ze schowka i pliku tekstowego, gdzie program potrafił się trochę przymulić.

Dodatkowo w module Pingowania została dodana opcja importu adresów do pingowania, oraz ich export, aby było można użyć listy w innym programie. Jutrzejsza wersja z nową aktualizacją, jest ostatnią w tej cenie, także jutro po rozesłaniu nowej wersji zmieni się cena programu.

Także jest jeszcze okazja zakupić program po starej cenie :)

W programie w najbliższym czasie zostanie wprowadzone wiele innych funkcji, ponieważ Xtreme Site Generator to póki co, jedyny projekt nad którym się skupiam, i na który poświęcam najwięcej czasu, aby każdy był zadowolony z jego działania. Być może zostanie wprowadzona również obsługa szablonów dla CMS, jednak to w jakimś późniejszym terminie.

A był już jakiś ban?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Wpadl mi do glowy jeszcze jeden pomysl, a mianowicie kategorie. Podawalo by sie nazwy kategorii (lub ew. sam by generowal z jakiejs listy, a my podawali tylko ilosc), a pozniej wpisy bylyby przy dodawaniu kolejno zaliczane do kazdej kategorii - w sensie wpis 1 - kategoria 1, wpis 2 - kategoria 2 itd. a pozniej od nowa czyli wpis 11 - kategoria 1.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności