Skocz do zawartości

[startup]Xtreme Site Generator

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

Ze względu na to, że ktoś z mojej rodziny bardzo pilnie potrzebuje pomocy finansowej :) robię promocje na oprogramowanie w wersji Professional. Cena promocyjna: 100zł.

Promocja trwa do odwołania, ze względu na to, że potrzebne jest dość dużo gotówki ;)

Zamówienia można składać pod: zamowienie(at)net-developer.pl przyjdzie e-mail zwrotny z informacją co dalej. Aby uwiarygodnić cel tej promocji, mogę osobom zainteresowanym przedstawić dokument, który to stwierdza :( Promocja zostanie zakończona w momencie uzbierania całej potrzebnej kwoty.

Gorąca zachęcam wszystkich do zakupu.

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziękuję wszystkim, którzy na chwile obecną zakupili program w cenie promocyjnej. Każda zakupiona licencja, to krok bliżej uzbierania potrzebnej kwoty... Nie będę ukrywał, że jeszcze trochę zostało do uzbierania. Osoby, które jeszcze nie zakupiły programu, zachęcam do zakupu oprogramowania.

Pozdrawiam Paweł

Od tej chwili, aby zachęcić Państwa do zakupu oprogramowania w cenie promocyjnej, gratis dorzucam licencję na Xtreme Directory Manger Czyli w cenie 100zł, otrzymują Państwo 2 licencje na oprogramowanie warte 210zł.

100zł = Xtreme Site Generator Professional + Xtreme Directory Manager warte łącznie 210zł.

Gorąco zachęcam do zakupu. Osoboy które zakupiły program w wersji promocyjnej, Xtreme Directory Manger zostanie rozesłany w najbliższym czasie. Kwota jaką muszę uzbierać jest to ponad 2k, na chwile obecną jeszcze dużo brakuje, pomimo to i tak dziękuję za pomoc osobom które zakupiły program.

Do modów: Przepraszam za pisanie post pod postem, ale ta sytuacja jest wyjątkowa !!!

Dostaję wiele zamówień, jednak bardzo dużo z nich jest bez echa, brak wpłaty, brak odpowiedzi na e-mail. Dlatego, prosiłbym o składanie zamówienie przez osoby, które są w pełni zdecydowane na zakup oprogramowania i najlepiej potwierdzenie tego poprzez wysłanie wiadomości e-mail na kontakt(at)net-developer.pl lub PW na forum.

Zachęcam do zakupu tego pakietu, jak i pakietu znajdujące się pod tym linkiem: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=134914

Na chwile obecną brakuje już nie wiele. Praktycznie 2-3 pakiety zakupione przez Państwa i problem mam już z głowy, dlatego gorąco zachęcam do zakupu.

Pakiet Xtreme Site Generator Professional + Xtreme Directory Manager - 100zł

Pakiet opisany tutaj https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=134914 - 150zł

Dla tych 2-3 osób które od tego momentu zakupią któryś z pakietów, rabat 40% na moje usługi. Czyli tworzenie oprogramowania pod Windows, jak i rabat na tworzenie aplikacji www w PHP oraz MySQL.

Zamawiać można wysyłając pusty e-mail na zamowienie(at)net-developer.pl, PW na forum lub gg 6293826(niewidoczny)

Zapraszam do zakupu. Po tej wyjątkowej promocji ceny programów wrócą do normalnych.

Jeszcze 2 sztuki i problem z głowy :) cena za te dwie ostatnie sztuki wynosi 120zł, dlatego jeżeli ktoś nadal jest zainteresowany to zapraszam do zakupu ;)

Dla przypomnienia:

Pakiet Xtreme Site Generator Professional + Xtreme Directory Manager - 100zł

Xtreme Site Generator Standard - 60zł

Pakiet opisany tutaj https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=134914 - 120zł

Zamówienia składac na PW lub e-mail, pawel-cyrklaf(at)wp.pl, na te e-mail z tego względu iż jestem daleko od domu i nie mam dostępu do innych skrzynek pocztowych.

Dziękuję wszystkim którzy zakupili pakiet i zachęcam nadal do zakupu :)

Może chciałbyś wystawić skrypt do sprzedaży na skrypty.pro w kategorii Inni Producenci?

https://www.skrypty.pro/23-inni-producenci

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Jasno widac, ze nie bedzie. Jak ktos jest nieprzekonany to ja bym sie na jego miejscu wstrzymal, bo zawsze to niby ostatnia promocja, ale za tydzien pewno autor bedzie za 10 zl go sprzedawal :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Póki co problem jest taki, że tu gdzie mieszkam nie mam dostępu do neta, ponieważ wiele firm zrezygnowało. Teraz muszę czekać na neta z TP, z tego co wiem założenie będzie trwało od 10 do 14 dni ;/ Najczęściej i w sumie jedynie można mnie dorwać na gg, bo to akurat mam w telefonie.

Carnagge jakbym miał sprzedawać go za 10zł, to bym sobie wolał dać spokój :rolleyes: Poza tym, cena softu wróciła do normy.

Jak podłączą mi internet, to proszę się nie martwić program dalej będzie rozwijany, z tego względu, że mam jeszcze wiele pomysłów na jego rozbudowę, jak i propozycji klientów.

• 2 tygodnie później...

Dla zainteresowanych, w środę-czwartek najpóźniej będę już miał neta u siebie, w związku z czym ruszy aktualizacja oprogramowania o nowe funkcje. Póki co nastąpiła zmiana cen oprogramowania, już na stałe.

Xtreme Site Generator Standard - 70zł

Xtreme Site Generator Professional - 120zł

Migracja ze Standard na Professional - 50zł

Pakiet skryptów i programów SEO - 130zł

Zapraszam wszystkich chętnych do zakupu. W razie czego proszę pisać na gg: 6293826 jestem na niewidocznym:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności