Skocz do zawartości

[startup]Xtreme Site Generator

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Drobna informacja, istnieje możliwośc migracji z wersji Standard na Professional, cena wynosi 30zł, dla osób które zakupiły już wersję Standard, a nie dopiero zakupią i zrobią migrację. Niedługo pojawi się również update wersji Professional.

Dane do przelewu dostępne są po wysłaniu pustego maila na zamowienie(at)net-developer.pl, w tytule przelewu proszę zrobic "migracja swój email" i po dokonaniu przelewu dac info na PW.

W związku z tą sytuacją: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...view=getnewpost sprzedam 8 licencji po 50zł sztuka, na rzecz spłaty długu, który mam do spłacenia.

Mam nadzieję, że znajdą się chętni, ponieważ nie szukam wrogów na forum, a sytuacja przez którą nie jestem w stanie spłacić tego w gotówce, nie jest moją winą, jest sytuacją losową :)

Niestety jestem uzależniony tylko i wyłącznie od wypłaty, z tego względu że nie miałem internetu, więc o zleceniach nie było mowy ;/ a wypłatę powinienem dostać 2 tygodnie temu...

I teraz niech się nikt nie dziwi, dlaczego dawałem takie dziwne ceny softu...

Dobra, teraz krótka piłka. Jakich funkcji w programie Wam brakuje? Pytam obecnych jak i potencjalnych klientów. Jeżeli, ktoś zauważył ciulowe działanie któregoś z modułu proszę dać znać na PW.

Myślałem też nad wstrzymaniem projektu, i jego przepisaniem na nowo, tym razem z użyciem bazy SQL Server Compact Edition 4.0 która jest zapewne dużo wydajniejsza, niż plikowa jak SQLite.

Czyli tak jak było mówione

- możliwość zmiany formatu/struktury url np. /xxx-yyy-id.html, /id-xxx-yyy.html, /id_xxx_yyy.html, /id-xxx-yyy.html - i jeszcze kilka innych możliwości

- wybór bazy z której ma generować

- generowanie sitemap

- wstawianie kropki na końcu zdania. Póki co, cały art to jedno dłuuugie zdanie

- możliwość generowania bazy na dysku, a nie na serwer

1. wstawianie określonej losowo liczonych zdan z synominizowaniem lub bez w zależności od ustawienia przez użytkownika.

mam tekst 10 000 wyrazów wpliku txt chcę aby podstrony miały liczbę wyrazów w przedziale od 300 do 500.

2. Włączenie wyłącznienie synonimizowania.

Ponbieranie z pliku txt tytułów, na przykład wpisanych linia pod linią z synonimami i bez jak zechcę,.

3. Struktura url, nie może być że są takie jak teraz widziałem na demo. Już lepiej aby był sam tytuł.

4. Kropki.

5 Sitemapa.

6. Jednorazowo generowany rss

7. Możliwość dogrania stron do stworzonego porojektu.

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności