Skocz do zawartości

mapki google

daroo

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłem, że google mocno uderzyło w mapki. Nie wiem czy to przejściowe zjawisko, atrakcja nowego algorytmu czy też duża aktywność pracowników google. 7 moich stron nagle otrzymało śliczne mapki pod głównymi adresami. Oczywiście nie narzekam, jednak zaskoczenie jest spore, tym bardziej, że zabiegi pozycjonerskie od dłuższego czasu tychże stron są skąpe żeby nie powiedzieć żadne. Czy podobne sensacje mają miejsce i was?

• 3 tygodnie później...

A mnie nurtuje tylko jedna kwestia: miałem u klienta link hybrydowy za który go kasowałem co miesiąc (4 pozycja) - gdy dodał do mapki nowe lokalizacje to link się rozłączył i spadł na 11 pozycję jako typowy wynik organiczny (nadal na pierwszej stronie). Jak spowodować ponowne połączenie wyniku w hybryde?

Profesjonalne katalogi stron - Lista seokatalogów stron

Napisz do mnie a otrzymasz indywidualną ofertę zakupu większej ilości multikodów.

mapka może wskoczyć w wyniki wyszukiwania jako link hybrydowy, więc może pomóc w pozycjonowaniu bo z regóły dość często wyniki mapek są wyżej niż wyniki organiczne - więc jak najbardziej warto

Napisz do mnie a otrzymasz indywidualną ofertę zakupu większej ilości multikodów.

A czy ktoś z was ma jakiś złoty sposób na to, aby mapka została połączona z wynikiem organicznym w hybryde? co ma na to wpływ?

czyli nikt nie ma patentu jak rozumiem? :D

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności