Skocz do zawartości

Filtr 26 miesięcy

Cxz

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka miesięcy temu jedna z moich stron wyszła z filtra. Zafiltrowanie - styczeń 2009, wyjście - marzec 2011.

Niby nic dziwnego, ale w tym miesiącu to samo wyróżnienie spotkało dwie inne witryny. Filtr - czerwiec 2009, wyjście - sierpień 2011.

W obu przypadkach filtr trwał dokładnie 26 miesięcy. Podaję to jako ciekawostkę, może ktoś u siebie też zauważył filtry 26 miesięczne?

Pozdrawiam,

Cxz

była...

zecke - niczego nie zgłaszałem. Poczekałem i są. (W przypadku jednej ze stron nie wiem za co był filtr, w przypadku drugiej był za linkme, ale systam ze strony usunąłem już z półtora roku temu; po usunięciu nic nie zgłaszałem).

Anpremio - nie sprawdzałem pozycji, tylko zaglądałem raz na kilka miesięcy w statystyki. Po 26 miesiącach ruch poszedł o kilkaset procent w górę (wrócił mniej więcej do poziomu sprzed filtra). Sprawdziłem wtedy strony w wyszukiwarce i zobaczyłem, że filtr minął ;)

była...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności