Skocz do zawartości

Pozycjonowanie po amerykańsku

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@MaxPan

No to ile, żeby nie było śmieszne?

1? 100? 1000?

Oczywiście biorę pod uwagę stronę istniejącą w internecie ponad rok. Oraz nie spamowanie, lecz dodawanie do tematycznych for/blogów.

Przecież po co dodawać ręcznie, jeżeli można automatem.

Chociaż ja i tak dodaję ręcznie.

Mikolaj Google nie indeksuje wszystkiego na raz( bardzo często bez pomocy wcale nie indeksuje), po 2 gie nie zauważyłem żadnych konsekwencji przy linkowaniu i 50 K/24 h. Jak by to byla prawda to linkowałem by ostro konkurencje a nie swoje strony. Z moich testów wynika ze przyrost linków musi być ciągły ale czy to będzie 50 czy 1000 naprawdę niema znaczenia.Tak naprawde reczne czy automatyczne linkowanie niema znaczenia jak się robi to prawidłowo.Jeśli pozycjonujesz parę swoich stron nie musisz mieć Rumaka, wystarczę zlecać blast lub korzystać z innych narzędzi.

Zrób sobie listę dobrych for (publiczne profile, link z anchorem) pozakładaj tam profile, loguj się na nich czas od czasu ( jest do tego narzędzie za parę złotych), możesz jeszcze dzień urodzenia zmieniać wtedy będziesz mieć link do profilu z strony głównej.

Jeżeli chodzi o blogi to "moc" seo takich linków z komentarzy jest dość znikoma po zmianach algo.

Linki z tych źródeł to tylko niewielki procent przy budowie linków, i niema co na nich się skopiąc, o wiele lepsze wyniki daje zamieszenia linka tam gdzie inni nie mogą :)

@MaxPan

Właśnie tak robię od roku.

Oprócz logowania się i zmieniania daty urodzenia, tego to nie wiedziałem, że można być na głównej.

Zauważyłem, że nawet bez logowania się, profile pozostają, czy to jest potrzebne tylko dla G, żeby pokazać mu "aktywność" profili?

Mikolaj zeleze od ustawienia każdego forum, widzimisię admina,moda i td , nieaktywne profili ( profile bez postów) często są usuwane./a co do urodzin to zobacz na PIO, każdego dnia masz spis użytkowników co maja urodziny :)

Za groma nie mogę zrozumieć czemu nap....szanie rosyjskim Rumerem nazywa się pozycjonowanie po amerykańsku :)

bo na wschodniej scianie zwlaszcza wsrod przemytoli ameryka okresla sie ukraine...

edit

a wszystkie szoszony to amerykance

bez urazy oczywiscie ;)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Mikolaj zeleze od ustawienia każdego forum, widzimisię admina,moda i td , nieaktywne profili ( profile bez postów) często są usuwane

No tak, poprostu o tym nawet nie myślałem, ponieważ nie spotkałem się z usuwaniem moich profili, chociaż wiem, że mogą skasować. Chyba trafiłem na takie fora, gdzie nie usuwają nieaktywne profile ;)

a co do urodzin to zobacz na PIO, każdego dnia masz spis użytkowników co maja urodziny :)

No rzeczywiście, chociaż mam inny sposób, podlinkowuję profile linkiem z PR7 i za każdym razem, jak coś się zmieni w profilu i ogólnie na forum, to automatycznie profil znów się podlinkowuje tym linkiem z PR7.

Dzięki za informacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności