Skocz do zawartości

edytor html

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, możecie mi polecić jakiś dobry edytor HTML z funkcjonalnością podobną do frontpage'a czyli

> podgląd strony po wpisaniu kodu

> możliwość pisania (teksty) na stronie nie grzebiąc w kodzie strony.

> no i aby ładnie kolorował znaczniki

Nie musi być darmowy.

Jakieś propozycje?

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

Edytor graficzny Nvu :) dużo niepotrzebnego kodu zostawia, ale dla początkującego świetne rozwiązanie.

NVU juz od jakiegoś czasu nie jest rozwijane, teraz jego następcą jest Kompozer --> Link do programu Kompozer

Do zabawy z kodem pspad, KED'a nie testowałem, ale zaraz to naprawię ;)

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Jeśli chodzio dobry edytor graficzny to nie ma takiego. Z każdego będziesz miał siecxke w kodzie. Zapomnij wtedy o optymalizacji kodu, standardach i trendach. Html jest tak prosty ze po party dniach będziesz wiedział o co chodzi w tagach. Polecam notepad++, podpowiadanie składni tam chyba jest i ma klienta ftp we wtyczkach. Moim zdaniem jedyny rozsądny wybór a ked to nie jest rozwijany od nie wiem kiedy, osobiście go nie lubię ale to subiektywna opinia.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności