Skocz do zawartości

Katalogi i toplista

MixKosa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, temat może był, wg. was co jest lepsze daje tu i tu no widać tego efekty ale co lepsze, wiadomo PR wysoki katalog, toplista. I jeszcze takie pytanie gdzie dać na stronie linki i butony katalogu lub toplista żeby była nie widoczna i nie odstraszała ludzi?

na katalogi z linkiem zwrotnym szkoda czasu, chyba, że gdzieś na podstronie, gdzie będziesz trzymał wszystkich takich "przyjaciół". Generalnie jest ich tyle, że więcej to przyniesie szkody niż pożytku. Toplisty w 99% nie są już warte uwagi - wyjątki można na palcach policzyć.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Jeżeli chodzi o prowadzenie to raczej katalogi. Jeżeli chodzi o linki prowadzące na Twoją stronę to bym i tu i tu dopisywał. Zawsze to dodatkowy link. Tyle, że do Toplist bym nie dawał linku zwrotnego - nie ważne czy Twój link na górze czy na dole - link to link.

:)

• 1 miesiąc temu...
Toplisty w 99% nie są już warte uwagi - wyjątki można na palcach policzyć.

A dlaczego nie są warte uwagi? Dla posiadacza czy dla dokonującego wpisu na toplistę.

Piszę, bo właśnie stałem się posiadaczem kilku toplist. Wszystkie mają PR=3, założone w 2002-2007.

Niestety na wszystkich jest tematyka zupełnie nie związana z moją stroną. Jeśli chciałbym umieścić tam

linki do mojej strony, to co jest lepsze: zostawić toplisty bez zmian, czy całkowicie zmienić ich tematykę?

Co powie G na taką nagłą zmianę?

Ceramiczne kubki reklamowe z nadrukiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności