Skocz do zawartości

Z serii: rozweselające filmiki

wuel

Rekomendowane odpowiedzi

heja,

kolejny filmik, tym razem ankieta przeprowadzona przez CNN.

Której myśl przewodnia jest mniej więcej taka: Who do you think should be the next country to invade?

No i popisali się rozmówcy, znajomością geografii. Zakładam, że próba była znacznie większa, a oni pokazali te... najciekawsze odpowiedzi, ale tak czy siak, mimo, że odrobinę szokujące, to potrafi być smieszne.

TADAM >

https://www.zippyvideos.com/6472259252756626/up-invade/

mirror:

https://www.badongo.com/vid.php?file=CNN+su...0_UP-Invade.wmv

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

"Właśnie zdałem sobie sprawę żeKorea Północna jest dużo większa niż Korea południowa" :)

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

To jest smutne... tak sie zasmucilem, ogladajac ten filmik, ze az z krzesla spadlem...

A tak poza tym, to czemu oni wszyscy chca pojechac ta biedna Australie? :)

Podpis tu, podpis tam, podpis dobrze zrobi nam :P

Bloga sobie zrobilem

A od 1.kwietnia jestem

MCP.jpg

Jest najdalej na tej mapie.

Co tylko potwierdza że są tak zapatrzeni w siebie że wydaje im się że ich oprawcy muszą być w jakimś zaułku świata. Poza tym prawa strona obrazu na który patrzymy jest podobno lepiej dostrzegana przez ludzkie oko.

Wyobraźcie sobie jak tym ludziom zrobili papkę z mózgu, wojna w Iraku a pokazują Iran w Australii na wyspie ?!

A ta dziewczyna ? Wiecznie pewna siebie, nawet kiedy mówiła "wydaje mi się" mówiła to tak jakby była na 100% pewna :) że właśnie tak jest.

Myślę że Hitler zrobiłby w Stanach niezłą karierę.

Szkoda że nikt nie pokazał im globusu :P

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

O.

Przypomniał mi się ładny numer sprzed kilku lat. Rozmowa na spotkaniu z amerykaninem, który chciał być uprzejmy i pochwalić się swoją znajomością geografii:

- A powiedz Michał, czy to prawda że w waszej stolicy, Moskwie, chodzą po ulicy niedźwiedzie?

- Tak, ale na szczęście tylko zimą.

A tak z ręką na sercu - kto z Was "od zaraz" wskaże w której części Azji leży Burkina Faso? A przecież to państwo o ponaddziesięciomilionowej ludności.

Pozdrawiam, J.

Polecam sobie kolędy posłuchać:

https://users.pandora.be/onl7761/mouchy.mpeg

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności