Skocz do zawartości

Takie małe zaplecze

adiectus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
no i mało zajmuje
pogięło Ciebie? łysa, podstawowa instalacja = ponad 20 mb.

Później walka z aktualizacjami, to roota to wtyczki, to kolejnej wtyczki, bo każda ma update w innym czasie

Ponad 20mb łysa instalacja Wordpressa? Nie ma szans...

Darmowy, moderowany katalog stron PVX.pl. Polecam również bKatalog

Nie mam może dużej liczby stron, ale jest ich trochę, sprzedaję na nich linki (nie tylko) i chciałbym żebyście polecili mi jakieś narzędzie do zarządzania tym b*rdelem :) Strony mam pogrupowane tematycznie i nie fajnie jest edytować 15 plików html/php jak ktoś kupi link.

Proszę o konkretne opinie/narzędzia.

ja kupiłam prywatny swl od Anpremio i jestem bardzo zadowolona. obsługa jest banalnie prosta. nawet przy tysiącu serwisów, na których wyświetlane są linki rotacyjne, dodanie nowych - to kwestia minuty.

cena bardzo dobra, program prosty, kontakt z autorem OK - warto kupić :-)

Skoro tu taka reklama. To ja się spytam użytkowników Anpremio, czy linki są generowane losowo na podstronach? Czy jest ustawienie na ilu podstronach maja sie pojawić?

Z góry dzięki za odpowiedź.

Nie zwykły presell tylko porządne artykuły - btw wymienię się linkiem => PW...

Troche bardziej zwykły artykuły do przedruku...

A także Antyplagiat...

Od siebie jeszcze szybko dodam, ze moze warto poczekac na Microsite Managera 2.0 Free, czyli darmową wersję MM, która wyjdzie w następnym tygodniu - za darmo postawisz porządne zaplecze, z dobrym zarządzaniem i możliwością upgradu wszystkich stron w przyszłości do lepszej wersji, gdy stwierdzisz ze zaplecze zarabia.

No i nie potrzebujesz systemu wymiany linków na początek.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

...czy linki są generowane losowo na podstronach? Czy jest ustawienie na ilu podstronach maja sie pojawić?

możesz sobie wszystkie linki zebrać w jednym pliku i zrobić odwołanie w każdym serwisie do tego jednego pliku, wtedy wszystkie linki wyświetlają się rotacyjnie na wszystkich serwisach, gdzie jest swl.

możesz także do każdego serwisu dodać osobne pliki, wtedy konkretne linki będą się wyświetlać na konkretnym serwisie.

możesz np. jeden plik zawierający np. 200 linków wstawić do 5 serwisów, wtedy te 200 linków będzie wyświetlać się rotacyjnie w 5 serwisach.

[...] czy linki są generowane losowo na podstronach? Czy jest ustawienie na ilu podstronach maja sie pojawić?

[...]

Linki ustawiane są site-wide czyli dla danej domeny. Jeśli chodzi o linki rotacyjne to są one losowane, można ustawić ile ma się ich wyświetlać.

[...] możliwością upgradu wszystkich stron w przyszłości do lepszej wersji [...]

Czyli trzeba będzie zapłacić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności