Skocz do zawartości

Zabezpieczenie precla - Oceńcie

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar postawić zaplecze precli około minimum 100 na pewno.

Chciał bym dać do oceny pierwszego z nich:

https://telewizja-radio-online.pl

Nie chodzi mi tutaj o templatkę, bo mam zamiar każdego stawiać na innej, darmowej.

Chodzi mi czy:

1.Moduły seo są według was wporządku ustawione?

2. Czy warto doinstalować jakiś moduł którego brakuje, który nie zużywa zasobów serwera ale jest ogólnie przydatny?

3. Czy jest odpowiednio zabezpieczony? Chodzi mi o to że dostęp chcę mieć do niego tylko ja. Sam będę podlinkowywał wpisy moich klientów i nie Chcę żeby jakiś publiker czy inny automat dodawał do precli inne wpisy.

To dla mnie ważne, bo następny jaki krok to będę wgrywał kopie tej instalacji na pozostałe domeny, nie chciał bym po tygodniu robić update na każdej z nich...

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

I właśnie o to mi chodziło, dobrze że wiem to teraz niż miał bym za tydzień aktualizować 100 precli...

Zainstalowałem, działa!

Może jakieś nowe sugestie?

Panowie, jak myślicie ryzykować i dawać na wszystkich te same linki w MENU? Napewno będzie to ponad 100 domen, i porządnie podlinkowane. Linki będą miały super moc, ale nie wiem czy nie dostane filtra za tak mocne linkowanie? Może co 30 precli linkować gdzie indziej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności