Skocz do zawartości

Cały cas mnie wylogowuje

General_Depet

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety na jakiś czas jestem "skazany" na korzystanie z wspaniałego orange edge (o dsl albo umts a tym bardziej o hdspa na tym końcu świata nikt jeszcze nie słyszał :)) no i mam problem z naszym forum. Ilekroć się zaloguje to przy przejściu na inną podstronę (np. do tematu lub wątku) zostaję wylogowany. Napisanie więc jakiegoś posta graniczy z cudem a edycja w ogóle nie jest możliwa.

Problem jest tylko z tym forum bo inne (również te na IP.Board) działają bezproblemowo. Czyściłem ciasteczka, pliki tymczasowe i dalej to samo. Problem jest zarówno na Firefoxie jak na IE. Podejrzewam że ma to coś wspólnego z tym że zalogowanie na tym forum zależne jest nie tylko od ciasteczka ale też sesji powiązanej z IP...

Czy szanowna administracja mnie jakoś poratuje ? Na stałe łącze wracam dopiero za tydzień hehe...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Dla tych którzy nie chcą instalować Opery a pracują na Firefoxie to jest jeszcze wtyczka fasTun - działa podobnie jak moduł Turbo w Operze czyli przez proxy + kompresja plików graficznych. No i nie ma problemu z logowaniem bo sesja do IP jest stała.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności