Skocz do zawartości

Długość opisów w katalogach, a linki w treści

Xemix

Długość opisów jaką preferujesz  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Długość opisów jaką preferujesz

• minimum 250 znaków, max 800 oraz brak możliwości dodania linka w treści
      18
    • minimum 500 znaków, max 1 000 i możliwość dodania 1 linka w treści
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Aktualnie tworzę mój kolejny, 2 seokatalog. W związku z tym mam do was pytanie:

Jaką długość opisów preferujecie:

• minimum 250 znaków, max 800 oraz brak możliwości dodania linka w treści
  • minimum 500 znaków, max 1 000 i możliwość dodania 1 linka w treści od ok. 600 znaków.

Opisy oczywiście unikatowe lub z mieszarki, ale logiczne i sensowne.

Zapraszam do komentarzy oraz głosowania w ankiecie. Wyniki ankiety będą decydujące, którą opcję ustawię w moim nowym katalogu oraz w przyszłości kolejnych.

Pozdrawiam :)

Maksymalnie to chyba bez ograniczeń :)

Nie jestem tego samego zdania. Katalog to nie precel i uważam, że w katalogu to tak max 1k znaków i to za dużo. Niektóre precle wymagają 1k znaków więc jeżeli miałbym napisać opis 1k znaków to wolę zabrać się za niego inaczej i dodać do precla :)

nie rozumiem sensu ankiety...

nie może być :

min. 250znaków, od 500 znaków link w treści i wszyscy zadowoleni ??

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

Brać wzór z najlepszych katalogów, to wystarczy aby odpowiedzieć sobie na zadane pytanie.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

żadnych linków w treści w katalogach.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Bo katalogi to i tak niezłe farmy linków ;) Ja podniosłem max limit do 600 znaków, bo na 450 trochę dodający narzekali no i miałem sporo wpisów uciętych. Teraz mam tyle samo wpisów uciętych, a te najdłuższe mają najmniej sensu. Jestem za tym aby opis strony miał max 250 - 300 znaków, no ale chyba jestem osamotniony w swoich przekonaniach.

@Anddrew: nie jesteś - przymierzam się do wprowadzenia górnego ograniczenia co do opisu bo elaboraty zaczynają mnie śmieszyć ;)

Zastanawiam się nad opisami długości 50 - 800 znaków.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ja uważam, że każdy sam niech sobie decyduje czy mają być linki w treści czy nie. Im bardziej zróżnicowane katalogi tym lepiej. Na szczęście W3C nic nam nie narzuca :)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Najlepiej......minimum 500 znaków, max 1 000 i możliwość dodania 1 linka w treści :)

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności