Skocz do zawartości

MultiCMS by Aftermarket

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Co o tym myślicie ???

multicms.pl - produkt wypuszczony przez aftermarket (przynajmnije mejla takowego dostałem). Ceny mnie lekko przeziębiły :/

Według nie potwierdzonych informacji WPManage.com ma być płatne ok 5USD od sztuki ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

oj masz racje - z rozpędu mi sie klepło artefakt

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Na ile jest to bezpieczne rozwiązanie biorąc pod uwagę kwestię moich danych? Podaję "na tacy" moje zaplecze, przynajmniej jego część. Chyba, że adresatem oferty są innego rodzaju klienci? Oświećcie mnie, proszę :)

P.S. Nie lubię gdy w "profesjonalnej" ofercie są błędy, literówki- tutaj.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Spotkałem się z tym CMS-em przy okazji wizyty na lofty.pl.

chwila roboty i mam to samo z template html/css do tego za friko

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Do Państwa dyspozycji oddajemy nasze serwery, setki adresów IP do wyboru, czytelny i intuicyjny panel zarządzania domenami. Od dziś mogą Państwo tworzyć i zarządzać swoimi serwisami z jednego panelu administracyjnego

ja myślę, że się jakiś klient na to znajdzie, ale grupę docelową mailingu to pomylili raczej ;) - powinni celować w klienta z allegro

a jak to połączą ze swoimi usługami domenowymi, to może być fajne rozwiązanie dla nieposiadających swojego serwera...

BTW: zmieniam w temacie właściciela projektu (mam nadzieję, Paweł, że się nie pogniewasz ;))

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności