Skocz do zawartości

MultiCMS by Aftermarket

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

WPDesktop działa tylko z cpanelem.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Lata mnie nie było na tym forum :)

pora jednak odświeżyć swoją obecność z racji tego, ze poajwił się temat multicms-a

Produkt powstał z zamysłem wykorzystania moich domen i postawienia na nich minisitów

mi się sprawdził, zaczeliśmy go rozbudowywać i wypuścilismy na rynek

ma swoje wady i zalety, ale

przed wszystkim powstał z myślą o domeniarzach, któzy do tej pory trzymali domeny na parkingach, byli uzależninie od jednego reklamodawcy, nie mogli rozwijać stron i zwiększać wartości domen poprzez zwiększanie ruchu i pozycji

stąd pomysł multicms-a

ma kilka ciekawych funkcji

poza jednym panelem admina dla wszystkich domen, ma również opcję dziedziczenia cech. co usprawnia zarzadzanie treściami a przede wszystkim reklamami

ma opcję - oprócz domyślnego katalogu stron - tworzenie własnych baz na podstawienie zdefiniowanych kryteriów: jakie i jak nazwane pole mają się pojawiać, czy wymagalne czy nie, etc

dodatkowo oprócz pisania włąsnych newsów, można pobierać informacje prasowe udostępniane - póki co - tlyko przez netPR

w cenie jest także hosting i możliwść wyboru IP

calość - na tyle, na ile pozwoliła mi moja wiedza i doświadczenie - jest zoptymalizowana pod kątem SEO ( pewnie nie idealnie, ale jednak )

ceny są, jakie są - póki co nie planujemy ich zmieniać. od wczorajszego popołudnia, kiedy oficjalnie wystartowaliśmy zarjestrowalo się ponad 70 osób/firm

mam nadzieję, że produkt zdobędzie uznanie

co do cen jeszcze - to forum to odpowiendie miejsce, aby o tym napisać - jakby było darmowe czy za tanie - mam pełną swiadomośc, że cały system stałby się jednym wielkim smietnikiem - a tak liczę, ze strony będa starannie tworzone i zapełniane wyższej ajkości treścią

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

Bede szczery - za 400 USD jednorazowo moge miec rosyjski soft do tego. Jedyny szkopuł jest taki, ze musi być zainstalowany na ruskim windowsie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zgred, no ale autor programu ewidentnie nie celował do Ciebie, czy do mnie z tym softem... ja myślę, że mimo wszystko jest nisza i gratulacje, że to znalazł. Jak sam powiedział: już zarejestrowało się ponad 70 osób...

dymna.jpg

Szczerze mówiąc, poza bazą tekstów nie za bardzo widzę co ten produkt ma czego nie ma Microsite Manager, przy tych cenach domena na rok musi trochę zarobić, żeby się zwrócić.

Jeśli podpasowanie pod seo, to poza samymi reklamami i optymalizacją przydałyby się jakieś eksporty do innych programów.

Dodatkowo (nie potrafie znaleźć żadnego dema ministrony) ciekawe jak jest z wykrywalnością takich stron jeśli chodzi o ogół (właśnie po tekstach) i po ministronach danego użytkownika. W Microsite Managerze 1.5 można było teoretycznie dopisywać do każdej domeny /backend.php, aby sprawdzić czy jest oparty na MM, w 2.0 nie ma już żadnej możliwości dowiedzieć się na jakim skrypcie stoi ministrona.

Cena nie abonamentowa i dla nieograniczonej ilości domen też robi swoje.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Zyje Jeżu, ale co to za życie. nuda na wsi :)

co do uwag zaś powyzszych.jak napisałem: wiem, zę jest sporo innych, podobnych rozwiązań - gorszych, lepszych, tańszych

wiem, że system ma zapewne wady

ale wyłapanie ich wszystkich bez użytkowników jest trudne. więc liczę na to, że noworejestrowni userzy korzystający z systemu będę zgłaszać uwagi, błędy etc

w najgorszym wypadku będzie tak jak do zeszłęgo tygodnia: będę jednym z 4 regularnych użytkowników :)

ps. za nazwy podobnych programów dziękuję serdecznie, bedę starał sie je testowac i wyłpywać rzeczy, któe i w multicms-ie się mogą przydać :)

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

na to wygląda :P zapraszam czasem na pogawędkę na tarasie, ewentualnie na świeże warzywa ( aktualnie sezon na pomidory i cukinię mam w warzywniaku )

Też dostałam od nich maila. Sądziłam, że dla swoich użytkowników udostępniają to za darmo jako zachętę do utrzymywania u nich domen.

Przy tej cenie to nawet szkoda czasu na zapoznawanie się z możliwościami skryptu.

Chodzę jeszcze do szkoły i proszę mi nie podskakiwać. Drobne polbank opinie to pikus.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności