Skocz do zawartości

ZenKAT - automat do pozycjonowania

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

piszą że zainwestowali milion euro w ten soft to niech mi koledzy powiedzą
Milion euro na soft do wypełniania formularzy napisany w C# - dobra bajka :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tez nie wiem skąd on znalazł te 1 mln UE , ale jeśli i by tak było to co to ma do rzeczy :). Ilość sprzedanych licencji mówi sama za siebie. Zawsze można napisać swój i spróbować osiągnąć taki sukces ;)

ludzie to nie jest temat zennopostera ,a szablonów sebau do katalogowania.

tez nie wiem skąd on znalazł te 1 mln UE , ale jeśli i by tak było to co to ma do rzeczy :). Ilość sprzedanych licencji mówi sama za siebie. Zawsze można napisać swój i spróbować osiągnąć taki sukces :)

ludzie to nie jest temat zennopostera ,a szablonów sebau do katalogowania.

maxiu,maxiu zgadzam sie z Tobą ze zenek to podstawowe narzedzie bo od niego zaczynam jest to pierwszy soft jaki kupiłem tez z refa sebau więc chyba rozumiesz

w konkurencyjnym oprogramowaniu do zenka czyli Evo Pro napisali dokładnie TAK

Over 1 milion $$ invested in development over 4Years na ich stronie https://www.bruteforceseo.com/

może chodziło im o dolarki z uhandlowanej pieczary nie wiem ale tak napisali

faktycznie jest to temat szablonu który wygląda obiecująco a jak jest w praktyce zobacze po testach

Sory oczywiscie miałem na myśli Braci z za wschodniej granicy i był to komentarz do wczesniejszej wypowiedzi

Czemu masz az 3 licencje?

Chętnie widziałem by przynajmniej jeden polski soft seo co ma sukces na rynku światowym.

stad tez moje pytanie o pomysły

farma linkow steel sheds shed farming roof agricultural sheds ireland donegal farm sheds

On wszystkiego ma dużo, może aby sobie coś udowodnić, może aby udowodnić coś innym :)

Milion przez 4 lata to wcale nie tak dużo, ale myślę, że u nas można byłoby dużo więcej zdziałać za ta kasę.

Senuke miało tez fajny budżet na wersję X, każdy się pytał na co :)

empty

on wszystkiego ma dużo, może aby sobie coś udowodnić, może aby udowodnić coś innym

właśnie udowodniłeś innym że nie masz pojęcia dla czego i jak działa ten soft

Soft ma pracować, niestety Zenoposter to nie mistrz wielowątkowości, i nie można odpalić 2x razy jednocześnie ta sama lickę , można mieć na rożnych lokalizacjach ale to mało co załatwia.

Nic tobie nie muszę udowadniać , ale jeśli nie rozumiesz ze posiadając jedna licencja Zennopostera tak naprawdę nie dużo zdziałasz ( za wyjątkiem jak masz parę stron do pozycjonowania), to nie masz pojęcia wcale o tym sofcie.

Zennoposter nie działa jak inny wiadomy soft na setkach wątkach jednoczesnej, dla tego posiadanie więcej licencji niestety jest koniecznością.

A zobacz sobie ceny wersji RUS w porownaniu do wersji ENG ( obecnie jest promocja na wersje ENGL ale tylko LITE i PRO) , opłaca się wersja Standard RUS kosztuje 149 USD, a angielska wersja 197 USD. Ceny różnią się bardzo. Wiec za 197 USD mam rosyjska wersje LITE i rosyjska wersja standard i to bez promocji, a w wersji RUS tez bywają promocje :) Jeśli zobaczysz cenę regularna wersji Professional 347 USD to za te same pieniędzy mam 2x wersja Standard RUS + 1 wersja LITE RUS :) I masz 3 licki zamiast jednej, nie wszędzie potrzebny wielowątkowa wersja, wiec moim zdaniem lepiej mieć 3 licencji jak jedna i to za te same pieniędzy.

Jeśli ktoś niema problemu z cyrylica to do Zennopostra RUS nie jest potrzebny Windows rosyjski, chodzi normalnie na każdym i nieczytelnych znaków niema

Jeśli ktoś niema problemu z cyrylica

Pamiętam jak w gimnazjum nauczycielka mi mówiła "jeszcze zobaczycie, że rosyjski by się Wam przydał", a ja na to tylko "jasne..." i miała skubana rację :) Teraz będzie trzeba się samemu dokształcać.

:( dobre ale faktycznie rosyjski w cenia chyba sobie dzieki zenkowi odswierze

nie znam innych softow ale ten oceniam dobrze radzi sobie wymaga na pewno wiele nauki i czasu no ale dzieki szablonom sebau stalo sie to proste

farma linkow steel sheds shed farming roof agricultural sheds ireland donegal farm sheds

• 4 tygodnie później...

Sebau masz zapchaną skrzynkę, więc zapytam tu:

jeśli odkupię od kogoś zenka razem z ZebBlogiem, to mogę jakoś taniej kupić ZenKata, bo z tego co czytam to ma on w sobie również platformy blogowe czyli ZenBloga, chyba że się mylę.

Pozycjonowanie Częstochowa - bezpieczne pozycjonowanie stron Częstochowa

Impulsik.pl - darmowy, moderowany precel

Katalog firm Częstochowa - katalog tylko dla Częstochowskich stron i firm ( ewentualnie okolice czyli śląsk )

ZenKAT nie ma w sobie platform blogowych. Obsługuje katalogowanie. Dołożyliśmy też obsługę PKSI. Po świętach wyślemy update, bo jest musieliśmy wprowadzić kilka poprawek aby uprościć dodawanie.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

ZenKAT nie ma w sobie platform blogowych.

w pierwszym poście jest napisane:

platformy blogowe (automatycznie założenie konta i napisanie posta z linkami w treści na platformach blogowych ? obecnie 5 popularnych platform - nowe przybywają)

warto byłoby to usunąć w takim razie :P

Pozycjonowanie Częstochowa - bezpieczne pozycjonowanie stron Częstochowa

Impulsik.pl - darmowy, moderowany precel

Katalog firm Częstochowa - katalog tylko dla Częstochowskich stron i firm ( ewentualnie okolice czyli śląsk )

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności