Skocz do zawartości

Naklikanie

Pozycjoner.pro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ale ten rynek w porównaniu do rynku w USA to jak pchła w porównaniu do psa :)

cytat (niedokładny - cytuje z pamięci) z książki Ojecic i Syn Tomasa Watsona JR.

"Już w 1965 roku łączne przychody IBM World przekroczyłu dochody IBM USA" ..

Oczywiscie wtedy to były Niemcy, Japońa, Francja .. ale również Polska jest kawałkiem tego tortu,

i jeżeli obroty handlu przez Inetrenet w Polsce wynoszą obecnie kilka (być może nawet kilkanascie) Miliardów dolarów - to kilka milionów na rekalamch da się zarobić i nie widzę firmy która by tym pogardziła.

Powoli zaczynam się zastnawiać jak to będzie niedługo jak google będzie wysyłać maile zaraz do wszystkich, że za dużo klików i blok.

w 2 miesiace 100 $ i zablokowali, to już troche niepoważne a nawet bardzo niepoważne z ich strony.

A tak odnośnie klików to jak mamy jakieś podejrzenia np. średnio jest 500 klikniec to przy 1000 klikniec warto wysłać maila i zapytać czy mogą to sprawdzić ?

Co mi się w tym wszystkim najbardziej podoba, jest fakt, iz niektórzy własnie mają 100$, która to akurat ma być wypłacona... a tu dostaje się maila, że konto zablokowane.. blabla.. i za nieprawidłowe kliknięcia wracają reklamodawcą... ale biorąc fakt, że takie naklikanie to max 100 kliknięć, liczyc po średniej stawce to jakieś 10$. Czyli 80 zostaje u Googla? Dobrze kombinuje?

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

w 2 miesiace 100 $ i zablokowali, to już troche niepoważne a nawet bardzo niepoważne z ich strony.

Moze ktos sie zniecierpliwil i nie chcial czekac jeszcze jeden miesiac, zeby dobic do 100$?

Jest ktos zbanowany, kto stabilnie dzialal przez dluzszy okres czasu i wyciagal wiecej niz 100$ na miesiac?

A może po prostu dopiero w tym momencie zaczyna działać mechanizm poszukujący nieprawidłowych kliknięć? Dlaczegóżby nie -- to najlepszy moment, bo reklamy były wyświetlane a niedługo będzie trzeba zapłacić...

nie wiem czemu wiekoszosc z Was doszukuje sie jakiegos spisku ze strony google. To prawda google czasami blokuje uczciwym webmasterom, a tylko dlatego ze sprawdzaja to booty, a i one jak czlowiek moga sie pomylic. I nie ma tu zadnej magiczej sumy 100$ po ktorej tzreba sie obawiac straty konta ...

Moze ktos sie zniecierpliwil i nie chcial czekac jeszcze jeden miesiac, zeby dobic do 100$?

Że niby ja?

Jest ktos zbanowany, kto stabilnie dzialal przez dluzszy okres czasu i wyciagal wiecej niz 100$ na miesiac?

Nie zdążyłem dotrwać do czeku.

nie wiem czemu wiekoszosc z Was doszukuje sie jakiegos spisku ze strony google. To prawda google czasami blokuje uczciwym webmasterom, a tylko dlatego ze sprawdzaja to booty, a i one jak czlowiek moga sie pomylic. I nie ma tu zadnej magiczej sumy 100$ po ktorej tzreba sie obawiac straty konta ...

No ale jak to? Wydaje mi się, iż zdarzyć się mogą pomyłki maszyn, ale ludzie powinni wszystko pwooli sprawdzać i odblokowywać konta niesłusznie zablokowane, anie "maszyna zablokowała, a nam się nie chce nic sprawdzać. Jesteśmy gigantem, nic nam nie zrobią".

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

A czy możliwe jest odzyskanie konta ?

dostąłem maila:

Witaj *******

Dowiedzieliśmy się, że na Twojej stronie zostały wygenerowane

nieprawidłowe kliknięcia. Dlatego też postanowiliśmy zablokować Twoje

konto. Prosimy zrozumieć, że podjęliśmy te kroki, aby chronić interesy

reklamujących za pomocą AdWords.

Serwis wydawcy nie może zawierać nieprawidłowych kliknięć, włączając w

to kliknięcia wygenerowane przez:

- samego wydawcę

- wydawcę zachecającego innych do klikania w jego reklamy

- za pomocą narzędzi do automatycznego klikania, czy innego zwodniczego

oprogramowania

- wydawcę zmieniającego jakąkolwiek część kodu reklamy lub położenie,

zachowanie, kierowanie lub dostarczanie reklam

Takie praktyki naruszają "Zasady i Warunki Google AdSense" i nasz

regulamin, które można sprawdzić na stronach:

https://www.google.com/adsense/localized-terms?hl=pl

https://www.google.com/adsense/policies?hl=pl

Wydawcy, których konto już raz zostało zamknięte z tego powodu, nie

mogą uczestniczyć w programie AdSense i nie otrzymają dalszych

płatności. Zarobki z Twojego konta zostaną należycie zwrócone

poszkodowanym reklamodawcom.

Z poważaniem,

Zespół Google AdSense

Wiem kto nabijał mi kliki, czy możliwe jest abym im to jakoś wytłumaczył że wiem kto to jest i podał GG e-maila lub coś w tym stylu ???

a teraz gdy proboje sie zalogować :

Konto nieaktywne

Konto AdSense nie istnieje dla takiego loginu, ponieważ jest ono przypisane do podania, które zostało odrzucone. Po więcej informacji, proszę przejrzeć wiadomość, którą Ci wcześniej przesłaliśmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności