Skocz do zawartości

Naklikanie

Pozycjoner.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Jest tak czy to tylko moje pobożne zyczenie. Zablokowali komuś konto starsze niż 6-10 miesięcy?

No niestety mi się do przytrafiło moje konto rejestrowane bylo w lutym (może nawet wcześniej) przy czym faktyczne zarobki zaczęly się dopiero w sierpniu, a blok jak pisałem wyżej wczoraj :D

Dla młodych Serwis Młodzieżowy, polecam również e-kartki nie tylko dla najmłodszych ;) | Życzenia

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja mam podobna systacje. Blokada za skojarzone konto. Żadnej odpowiedzi. Nawet próbowałem sie dodzownic i nic!

Liszek

Interesuje Cię nurkowanie

Potrzebujesz tłumaczenie cv na angielski?

Największa ilość ofert pracy w jednym miejscu: praca za granicą

Ja mam podobna systacje. Blokada za skojarzone konto. Żadnej odpowiedzi. Nawet próbowałem sie dodzownic i nic!

Współczuję, a pod jaki nr dzwoniłeś, ja nie mogłem do nich znaleźć tel:/

Czy faktycznie należy się bać używania promowania 'skierowań' w naszych polskich realiach?

Dla młodych Serwis Młodzieżowy, polecam również e-kartki nie tylko dla najmłodszych ;) | Życzenia

...

Możesz to mi rozjaśnić, bo nie bardzo rozumiem?

wg. mnie chodzi o to, że z polskiego supportu, czasami trzeba czekać ... dłuuuuuuugo na odpowiedź

no cóż, sprawa jest pewnie dość prosta - polaków obsługuje niewiele osób, podczas gdy support angielski świadczy znacznie więcej osób - stąd odpowiedzi od supportu angielskiego przychodzą dużo szybciej, no i ... w ogóle przychodzą :D

na pisałem zarówno do polskiego jak i do angielskiego supprotu, czasy odpowiedzi było odpowiednio, ok. 5 godzin, ok 2-3 dni

pozdr.

Daniel

Kurde, tak czytam i zaczynam się bać... :/

Skoro na jednej stronce mam dwa kanały, kanał 1 ma dzienną klikalność np. 2 a kanał 2 po 1 klik/dzień, a pewnego dnia kanał 1 ma np. 10-15 klików a kanał 2gi jest bez zmian 1 klik to mam to uznać za naklikanie ??

Pytanie drugie: parę razy zdażyło mi się napotkać na moich stronach reklamy, które mnie zaciekawiły (np. link), możnaby to zliczyć na palcach 2 rąk w skali roku - nie ściemniam, po prostu dana reklama mnie zaciekawiła i chciałem zobaczyć co zawiera/kto się tak reklamuje w mojej branży... Czy mam się tego bać? Ostatnio tak zrobiłem w zeszłym miesiącu, ale zrobiłem pewno też raz tak w sierpniu i dalej mam konto...

Po 3: a co sądzicie o "naklikaniu", o ile można to tak nazwać, w Google Search ?

Dziennie mam koło 5 wyszukiwań, a pewnego dnia na stronie o programie komputerowym miałem chyba 150 czy nawet 300 (nie pamiętam) o tematyce motoryzacyjnej. Oczywiście nie miałem z tego żadnej kasy(ani 0,00000 $ :peace: ). I też się nic nie stało - konto mam nadal.

Ale czy należy bać się "nawyszukiwywania" (czy jakby to tam nazwać) ?? W końcu i takie roboty się znajdą co będą zawalały szukajkę...

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

kruzyk, adres reklam możesz bezproblemowo podejrzeć bez klikania w nie. I na Twoim miejscu wzbraniałbym się przed dalszym klikaniem.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Jak podejrzeć link/reklamę ? :/ przecież na pasku adresu nic się nie pokazuje...

Mozna:

-Uzyc ich dodatku do syfiastego IE

-Najechac na reklame i z menu kontekstowego wybrac "kopiuj adres odnosnika" potem wkleic w pasek i wyedytowac zbedne smieci.

-Najechac na reklame i chwile poczekac w dymku jako parametr pojawi sie adres reklamodawcy

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

I tak większości z nas nie prędzej to później skasują konta, przecież w G. nie lubią pozycjonerów.

Nigdy nie złożyłem kompa. Nigdy nie napisałem ani linijki kodu w C,C++, Pascalu, Visual Basicu...Nigdy nie zrobiłem poprawnej stronki w HTMLu.
Pomimo tego mam dobre samopoczucie i jestem z siebie dumny ;) Tylko tutaj tak tanio papier ksero

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności