Skocz do zawartości

Blog Vitalab do oceny

malopti

Rekomendowane odpowiedzi

BLOG strony :

1. Napis KONTAKT schowany za wyszukiwarką, kiepski pomysł. A całe menu jest zbyt wysunięte w prawą stronę, popraw to koniecznie !

2. Jak dla mnie za dużo reklam i to jest pierwsze co mi się rzuciło w oczy a moim zdaniem powinna to być treść ogólna, artykuły itp. ale każdy będzie patrzył na to inaczej.

3. Kolory jak dla mnie ok, nie są "agresywne" tylko spokojne tyle że w stopce ten żółty jest zbyt intensywny.

Tyle jeśli chodzi o wygląd, pozdrawiam.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

za dużo linków wychodzacych - będa uciekali czytelnicy - lepiej zamiast linków dac tylko logotypy wyszarzone.

pzoa tym to wordpress - nie ma co optymalizować :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 3 tygodnie później...

Mi od razu w oczy rzucają się reklamy, trochę tego za dużo. Kolorystyka za bardzo multikolorowa - trochę bym ją stonował (teraz za bardzo męczy wzrok).

Czytaj RSS oraz Newsletter zlewają mi się z reklamami poniżej.

wartości merytorycznej nie oceniam bo nie czytałem

Najlepsze rozwiązanie dla każdej firmy to Aplikacja dla firm CRM , a szkolenia znajdziesz w bazie szkoleń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności