Skocz do zawartości

IV edycja konkursu "Wygraj Laptopa"

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

oka: przecież to nie problem :soczek:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Okazwloka - moja interpretacja regulaminu konkursa jest zupelnie inna.

1. Zwycięstwo w konkursie określone będzie za pomocą punktów, które strony konkursowe gromadzić będą w ostatnim miesiącu trwania konkursu (01.11.2011 – 01.12.2011).

Pkt gromadzą strony a nie ich właściciele...

Stad mająć top3 masz 3 pierwsze nagrody.

czyli nie jest tak, że właściciel gromadzi pkt za wszystkie strony łącznie :) ?

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

tzn ja akurat ciesze się, że się myliłem :nonono: bo bawię się w to tylko jedną stroną :(

It,

z tego co ja rozumiem to mając 3 strony w top3 na koniec konkursu, wcale nie znaczy że wygrałeś,

wygrać może np. strona która błąkała się długo w okolicy top3 i zbierała co dzień punkty :nonono:

i na koniec może się okazać że pomimo że Twoja jest no 1, to jednak w sumie punktów nazbierała mniej i przegrałeś.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

• 3 tygodnie później...

Panowie widzę rywalizacja ostra :)

Przypominam, że od jutra (1 listopad 2011) ostatni miesiąc rywalizacji, zatem zapraszam do zaopatrzenia się w PRO konto oraz uruchomienie monitoringu, aby zliczać punkty i prowadzić w konkursie :)

Pozdrawiam

Marketing internetowy dla firm

Przyjrzałem się sprawie i trochę zbyt ściśle sprawdzane były wprowadzane domeny (jedni podawali bez www, jedni z www, jedni bez slasha na końcu itp). Jako, że Google też potrafi zmienić formę wyświetlania domeny nie będą odświeżane przedrostki 'www.' oraz ewentualne slashe, a wyniki konkursu zostały ponownie przeliczone.

Jeśli jeszcze ktoś nie widzi się w rankingu to proszę o informację.

500x62.gif

ja się nie widzę tzn chyba powinienem mieć przynajmniej 0 pkt jak inni wcześniej - chyba, że teraz 0 nie wyświetla, ale wcześniej też mnie nie było , strona dodana i tu i tu konto : Kuba , jest 3-4strona wyników aktualnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności