Skocz do zawartości

IV edycja konkursu "Wygraj Laptopa"

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to możliwe że za 8 miejsce 15 pkt dostałem :(

A tak przy okazji: mogę ze strony konkursowej zdjąć linki?

No i przy okazji: artche daj szanse innym :)

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A tak przy okazji: mogę ze strony konkursowej zdjąć linki?

Tak linki można zdjąć, wymogiem jest włączony monitoring pozycji dla domeny w systemie.

Co do punktacji, to taki był dzisiejszy odczyt:

https://www.konkurs.e-weblink.com/serp_cache.txt

Niestety takie są wahania w wynikach, pretensje do pozostałych uczestników konkursu :)

500x62.gif

Obserwuję tą frazę i muszę potwierdzić - sporo jest zawirowań - zaskakują trzysta-jedynki, pojawiają się w top30 całkowite nowe domeny.

No ale nie ma co się dziwić - jest wojna w serpach na tą frazę, trzeba się przyzwyczaić ;)

A jednak nasze mazury to nie taki cud natury jak się niektórym wydaje.

"Mazury nie znalazły się na liście siedmiu Nowych Cudów Natury opracowanej przez szwajcarską fundację New7Wonders

Na liście znalazły się: Amazonka, zatoka Halong, wodospad Iguazu, wyspa Jeju, Komodo, podziemna rzeka Puerto Princessa i góra Table."

Luksusowe apartamenty pod Krakowem - Ulica Srebrna

Trzeba będzie zbojkotować ten plebiscyt żeby rozszerzyli listę do 8 miejsc i dodali mazury :) albo zrobimy nową własną liste.

Ja jestem dumny z naszych mazur a także z naszych pozostałych cudów Polski, najnowsza lista =>

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

dla pytajacych o multikody do katalogow, to multikody sa nadal aktualne, bo katalogi wrocily do indexu, wlasnie sprawdzam pr i ponad 80 sztuk odzyskalo pr, wiec pewnie w ciagu miesiaca reszta tez odzyska

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Kurcze siostra przez wspolny wyjazd do Egiptu zaspała z 301 i praktycznie straciła szanse żeby dogonić top1. Niedobrze - ale może uda zająć sie 2/3/4 miejsce.

W każdym bądź razie konkurs jest fajnym miejscem do testów.

Co masz zrobić zrób sam :soczek:

... kot zjadł kabel od neta i też 301 nie zrobiłem - teraz, każdy może coś w tym stylu napisać :rolleyes:

Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl

Noodly - trudno rzec - tak naprawde przez to ze linki poszly ciutke zbyt pozno - roznice punktowa ciezko nadgonic. W kazdym badz razie 301 wciaz sporo daja.

Siler - Ci co mnie znaja dobrze wiedza ze Polska sie juz nie zajmuje - jakis czas temu ten rynek przejela moja sister i to ona bawi sie w konkursie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności