Skocz do zawartości

IV edycja konkursu "Wygraj Laptopa"

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Oficjalnie nie potwierdze ani nie zaprzecze ze to ja - link mogl dac kazdy :D

Poza tym to co nie jest zabronione jest dozwolone - masz 10 mln pkt eweb - przywal komus jesli masz pewnosc ze to da filtr itd.

No teraz już jestem pewny, że to zagranie IT'ego. Sorry, siostry IT'ego :D Nieładnie, nieładnie :) - ale coś to nieskuteczne :)

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moje programy nie mają dołączanego kodu tego typu - i otwarcie to mogę napisać niejeden raz.

A czy Ty możesz napisać z czystym sumieniem: nie mam nic wspólnego z kopiowaniem treści ze strony konkursowej artchego ?

A czy Ty możesz napisać z czystym sumieniem: nie mam nic wspólnego z kopiowaniem treści ze strony konkursowej artchego ?

Przecież to jego siostra bierze udział w konkursie więc dlaczego się jego czepiasz :lol:

Pewny mozesz byc tylko smierci i podatkow.

Agenci w Panamie słabo się coś troszczą o gotówkę widzę :D.

Pozdrawiam

@it dobrze wiesz tak samo jak i ja że nie każdy ma automaty do edycji sekcji bio na skryptach expression engine i że takie oprogramowanie zazwyczaj jest dedykowne i nie kazdy o tym wie oraz nie kazdy moze sobie pozwolic na tego typu soft :D Wiem że ty masz takie oprogramownie.

ja tez mam i co z tego.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@it dobre dobre :aniolek: na pewno było to robione ręcznie. Na 100% Wiesz mnie ten temat nie boli i szczerze mam to gdzies. W sumie chciałem zrobić to samo ale się powstrzymałem.

@zgred to może Ty to zrobiles B) ?? Tez mam i wiem ile zachodu kosztowało zrobienie tego softu dlatego uważam że ma go niewiele osób miedzy innymi it który PRAWDOPODOBNIE dzięki niemu na cudzych tekstach podlinkował swoje strony.

Metoda dobra jak każda inna

D_S - jak mozesz na pw chetnie poznam jego nazwe i zobacze co jest warte :aniolek:

Mar_Dal - mam tego moda i nie dziala on wg mnie zbyt dobrze. Na stronie botmastera pojawil sie ostatnio artykul z konkursu tez na temat postowania na ta platforme. Na filmiku widac jakie sa efekty a raczej ich brak B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności