Skocz do zawartości

IV edycja konkursu "Wygraj Laptopa"

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dlatego jakbym chciał mieć "zysk" to bym w ogóle nie brał udziału w zabawie :P

A z mojego 2 miejsca w w konkursie i 1 miejsca w google się bardzo cieszę, zawsze błąkałem się w okolicach TOP5 w ostatnich konkursach i w końcu udało się tak wyżej zajść.

No widzisz, nareszcie dobrze odbierasz intencje konkursu - przede wszystkim dobra zabawa i pokazanie, kto na polskiej scenie seo się liczy :) z Twoim wynikiem, masz poważny argument w dłoni, który niejedną furtkę Ci otworzy :)

A nagroda to tylko... dodatek :)

kto na polskiej scenie seo się liczy :)

kto w to uwierzy :P

z Twoim wynikiem, masz poważny argument w dłoni, który niejedną furtkę Ci otworzy :)

No tak :) w dłoni argument zawsze cos otwiera :P ha ha ha ha

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

kto na polskiej scenie seo się liczy :)

kto w to uwierzy :)

To, że nie bierzesz udziału w olimpiadzie w jakiejkolwiek dyscyplinie to nie możesz zarzucać mistrzowi olimpijskiemu, że jesteś lepszy od niego (może i jesteś - ale skoro jesteś to czemu nie podjąłeś walki przystępując do rywalizacji w olimpiadzie?) :-)

Tak na chłopski rozum Zgred :)

Z trybun ciekawie to wyglądało, ciekawa wala była i gratulacje dla tych którzy brali udział a dla zwycięzców należą się brawa :)

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Jasna sprawa.

Ale myślę, że złapaliście o co mi chodzi :)

pewnie spoko - stawiasz flaszke za kare :) :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

No i dotarliśmy do końca konkursu :)

Oficjalne wyniki :

1. artche 2935

2. Ptaq 2785

3. it_management 2450

4. mkr 1895

5. it_management 1840

6. noodly 1685

7. it_management 930

8. topposition 840

9. lumbo 610

10. ora_net 220

11. typolandia 45

12. typolandia 30

13. pageseo 20

Gratulujemy wszystkim uczestnikom wytrwałości oraz umiejętności - było sporo emocji. Mamy nadzieję, że debiutancka forma konkursu seo (naliczenia punktów za konkretne pozycje danego dnia) spodobała się wam i wpisze się jako standard kolejnych seo konkursów ;)

No to teraz chwalić się, kto ile musiał zainwestować aby osiągnąć taki a nie inny wynik ;)

Marketing internetowy dla firm

10 miejsce:

domena: 10 zł

kilka tekstów: 20 zł

spora ilość wpisów do katalogów i precli (DonLinkage - nie wiem jak to policzyć :))

średnio około 30k pkt eweb - 30 zł

zero blastów Xr i SB

------------------------

Myślę, że ogólnie w 100 złotych się zmieściłem.

Mamy nadzieję, że debiutancka forma konkursu seo (naliczenia punktów za konkretne pozycje danego dnia) spodobała się wam

Bardzo fajny pomysł :jezyk1:

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Miejsce 9 i koszty:

Domena 12zł

VPS z SB ok 50zł x 3 miesiące = 150 zł

prywatne Proxy 22szt ok 100zł x 3 miesiące = 300zł

serwer z XR ok 200zł x1.5 miesiąca = 300zł

eweblink ok 120.000 pkt = 100zł

serwery z zapleczem (ok. 100stron) = 120zł za 3 miesiące.

Całość ok. 982zł

Ale doświadczenie bezcenne. Wiem gdzie były błędy za rok mam nadzieje będzie lepiej:)

SB i XR pracowały w tym czasie tylko dla konkursu.

Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności