Skocz do zawartości

IV edycja konkursu "Wygraj Laptopa"

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Cennik kont pro jest publicznie znany, więc argument o ?ukrytych kosztach? jest nietrafiony

yyyhmmm i cennik usług telekomunikacyjnych typu premium również jest ogólno-dostępny: wymagany w każdym cenniku operatora telekomunikacyjnego... jak myślisz, dlaczego jest wymagane, żeby dodać w każdej informacji handlowej, że koszt tego smsa 70XX to 50gr + VAT? przecież każdy może sobie sprawdzić u swojego operatora :)

ale nie martw się: coraz więcej w RP spotyka się "nauczycieli", którzy tylko szukają takich możliwości na dorobienie paru złotych za pośrednictwem sądu; przecież Wam to nie razi, prawda? ;)

add:

poszkodowanym konkursowiczem

no i tutaj ciekawostka: wiesz, że poszkodowanym konkursowiczem może być również ten, który nie dostał laptopa, bo nie doczytał, że wymagane jest od niego 30zł za udział??? a to już nie jest 30zł, no chyba, że bardzo stary ten laptop ma być...

może nie warto się kłócić, tylko wprost poprawić zapisy regulaminu?

dymna.jpg

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Masz rację każdy sąd z wielką ochotą zajmie się poszkodowanym konkursowiczem oszukanym na 30 zł....

Gratuluje podejścia. Proponuje sprostować regulamin zanim wystartujecie. Co Was boli dopisanie i uszczegółowienie regulaminu konkursu ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

dopisanie i uszczegółowienie regulaminu konkursu ?

Regulamin został rozbudowany tj. :

V. WARUNKI UCZESTNICTWA

(...)

2. Każda zgłoszona strona musi być podłączona do systemu e-Weblink oraz musi mieć włączony monitoring pozycji dla frazy konkursowej przez okres ostatniego miesiąca tj. 01.11.2011 – 01.12.2011 (wiąże się to z zakupem konta Pro - cena konta Pro wynosi 30zł netto).

(...)

6. Treść strony konkursowej ma mieć wysoką wartość merytoryczną oraz musi nawiązywać tematycznie do frazy konkursowej.

oraz do puli nagród HostingHouse.pl dorzucił złote pakiety seo dla osób, które uzyskają pozycje 1-5 w konkursie :)

Marketing internetowy dla firm

cena konta Pro wynosi 30zł netto

warto dopisać miesięcznie...

90zł x 10 osób i bach! koszt zakupu netbooka się zwraca, też mi konkurs.

albo jesteście organizatorami i sponsorami albo szukacie zwrotów kosztów, rozumiem, że innym sponsorom też zwracacie za ufundowane nagrody?

vspak, nie przesadzaj, przecież już jest wyraźnie:

przez okres ostatniego miesiąca tj. 01.11.2011 – 01.12.2011 (wiąże się to z zakupem konta Pro - cena konta Pro wynosi 30zł netto)

a skoro chcą zarobić na konkursie, to jest ich wybór: jak napisała Mariola - nie chcesz: nie musisz. Dla pojedynczego uczestnika to nie jest trzy miesiące, a miesiąc - zgodnie z zapisem w regulaminie, a dostać laptopa za 30 zł i trochę pracy - raczej chyba nie ma tragedii :)

chociaż i tak nie ma większej nagrody, niż być laureatem (nie, Paweł?)

dymna.jpg

cena konta Pro wynosi 30zł netto

warto dopisać miesięcznie...

Jest dokładnie napisane tak jak się sprawy mają koszt to 30 zł netto , a odliczając statystykę, która jest o wartości 50 zł netto w sumie wychodzi, że każdy nie dosyć, że nie ponosi kosztów dostaje bonusa o wartości 20 zł.

3 Miesiące pozycjonowania GRATIS!

Zadzwoń do naszego specjalisty 607 107 712 i omów szczegóły!

dostaje bonusa o wartości 20 zł.

czyli do odprowadzenia jest podatek :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

statystykę, która jest o wartości 50 zł netto...nie ponosi kosztów dostaje bonusa o wartości 20 zł

Mariola, to najsłodsza analiza, jaką widziałem :) a jak ktoś korzysta z innych systemów statystyk, to nadal zaoszczędza 20zł, czy musi wydać 30zł? no bo się zaczynam gubić w Twoim toku myślenia... ;)

czyli do odprowadzenia jest podatek

Paweł, błagam! oplułem monitor... :)

dymna.jpg

Mariola, to najsłodsza analiza, jaką widziałem :)

Cała przyjemność po mojej stronie :) Rąk nie będziemy wykręcać nikomu kto xannstat'ów sobie nie życzy.

3 Miesiące pozycjonowania GRATIS!

Zadzwoń do naszego specjalisty 607 107 712 i omów szczegóły!

Paweł, błagam! oplułem monitor... :)

Mamy fajnydziałek :)

No i jak zwykle wychodzi nasza narodowa cecha "polaczkowości" :)

Impreza jest prosta, "wpisowe" w postaci 30zł za konto pro obowiązuje w ostatnim miesiącu, konto pro można przecież wykorzystać w różny sposób - przecież nie musi ono tylko na cele konkursowe to po pierwsze, po drugie strzelam, że wielu startujących ma na bank swoje prokonto - bo i tak korzysta z eweba więc problem ma z głowy.

Dodatkowo XannStaty za friko jaka fajna zajawka - można przetestować, więc same plusy.

Vspak - śmieszy mnie Twoja postawa :) przede wszystkim liczy się dobra zabawa.

Nikt Ciebie nie ciągnie za rękę abyś brał udział w konkursie, nikt nie zmusza Cię abyś opłacił pro konto i miał możliwość wygrania laptopa ;)

Ja ze swojej strony dorzuciłem nawigację TomToma dla osoby, która zajmie pozycję numer dwa :)

Proponuję zatem mniej marudzić a nastawić się na dobrą zabawę, mocną rywalizację i fajne nagrody dla laureatów.

Marcin w Twoim konkursie był ledwo iPad 64GB WiFi 3G, za 2000zł, który nawiasem mówiąc wygrał Wasz znajomy ;) i nic więcej, ktoś kto był top2 odchodził z pustymi rękoma :)

W tym konkursie jest nagroda za 2gie miejsce oraz z tego co wiem prowadzone są rozmowy z potencjalnymi sponsorami, więc pula nagród zwiększy się :)

Poza tym nie ma problemu abyś ufundował jako firma IT-Managment jakąś fajną nagrodę i został sponsorem konkursu :)

Jak zwykle wpadasz w temat tylko po to aby zrobić zamieszanie, miałeś swoje 5 minut - odpuść.

EOT -> jeżeli chcesz ciągnąć tą dyskusje dalej zapraszam na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności